Аматор подорожей у часі кинув кістку користувачам соціальної мережі. Він стверджує, що він з 2090 року і попередив нас про жахливу катастрофу, яка станеться лише за кілька днів.

Даний пост Кім Вінделл Некос оприлюднив у своєму акаунті у Facebook.

Прогнозується, що «найсильніший ураган в історії» обрушиться на східне узбережжя США вже цієї неділі, 14 серпня 2022 року.

За словами користувача Facebook Кім Вінделл Некос, яка стверджує, що перебуває на 68 років уперед, Південна Кароліна ось-ось обрушиться на пекельне спустошення.

Скрін посту у Facebook

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Кім написала: "Попереджую всіх, що я мандрівник у часі з 2090 року. 14 серпня 2022 року на Південну Кароліну обрушиться найсильніший буревій в історії. Це буде перша в історії категорія, 6 ураганів зі швидкістю вітру понад 250 миль на годину, відомі як "перші", вони завдають мільярдних збитків і багато людей гинуть. Будьте у безпеці".

Жахливе повідомлення було опубліковано в групі Facebook Time Travel, в якій налічується майже 30 000 учасників, деякі з яких відповіли лише за кілька днів до гаданого шторму.

"Це ще 5 днів", - сказав хтось.

14-го числа у штаті Південна Кароліна не очікується гроз

Користувач соцмережі запитав: "Чому мандрівники у часі попереджають нас лише про погані події, я ніколи не бачив жодного, хто б розповів нам про гарну подію".

Насправді, Всесвітня метеорологічна організація повідомляє, що 14 числа в Чарльстоні, штат Південна Кароліна, не буде нічого, крім 30-градусного сонячного світла.

Як раніше повідомляв портал "Знай", армія з тисячі отруйних крабів-павуків захопила один із найпопулярніших пляжів.