Досвідчені мисливці за привидами благали молоду сім'ю залишити їхню хату після того, як рутинна паранормальна перевірка залишила у них на руках демонічні подряпини.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

Мисливцям за привидами Лі та Лінзі Стір зателефонувала зневірена орендарка Лорен Рот з приводу «надзвичайного полтергейсту» в її будинку в Мідлсборо.

30-річна жінка живе в будинку з листопада та стверджує, що її родину тероризував привид.

Повідомляється, що розлючений дух вмикав і вимикав світло, дряпав її та її маленьку дівчинку і навіть ляскав дверима, змушуючи їх тікати з дому та сидіти у трейлер на під'їзній доріжці.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Мисливці за привидами Лі та Лінзі Стір (Зображення Kennedy News)

Після спроби «благословити» будинок і, мабуть, ще більше розлютивши примару, Лорен подзвонила дуету мисливців за привидами у відчайдушній спробі прогнати його.

Лорен стверджує, що "остання крапля" прийшла, коли вона працювала в будинку минулого місяця і відчула пальці "в горлі".

Тієї ночі вона була змушена тікати з дому і натомість жила у фургоні в палісаднику.

На мисливця за приведеннями напали (Зображення Kennedy News)

Лорен сказала: «З того часу було кілька подій, коли я отримала синці. Якось я сиділа і робила якусь роботу, і це стало останньою краплею. У мене були завдання, і я мала вчитися дев'ять годин. Наче хтось засунув палець мені в горло, і я почала кашляти. У неділю ввечері, коли ми вийшли з дому о 2 годині ночі, хтось відчинив двері спальні. Я чула, як ручка опустилася, і двері відчинилися. Світло гасло, я відчула, що хтось стоїть наприкінці ліжка. Коли у квітні я виїжджала до Іспанії, вночі грюкали двері. Мій чоловік був невіруючим, пацаном, і це його зовсім налякало».

Дослідник паранормальних явищ Лі, керівник проекту «Викриття – Примари Британії», відвідав будинок, щоб протистояти надприродному гостеві, але не пішов неушкодженим.

Голуби були знайдені вбитими у саду (Зображення Kennedy News)

36-річний чоловік стверджує, що після «дивної» зустрічі у нього залишилися подряпини на руці та «страшні» кадри, що показують присутність привиду.

Зображення показують страшну фігуру у вікні, незрозумілу тінь на сходах і навіть мертвого птаха, що гниє на під'їзній доріжці.

Після неприємної зустрічі Лі та Лінзі наказали Лорен «віддати ключі» і «піти і ніколи не повертатися», щоб не заохочувати повернення примари. Жінка їх послухала і одразу так і зробила.

"Демон" був агресивний (Зображення Kennedy News)

Лі сказав: «Лорен повідомила про екстремальну активність полтергейсту, коли на неї напали, а їхні освітлювальні прилади вмикалися та вимикалися».

Після моторошної зустрічі пара залишила власність і наказала Лорену «ніколи не повертатися».

Жінка сподівається розпочати нове життя з чоловіком та двома маленькими дітьми.