Британських туристів закликали стежити за отруйними крабами-павуками, які з'явилися на пляжі Портгвідден, Сент-Айвс, Корнуолл.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Відпочиваючих було попереджено про масове вторгнення ракоподібних у Сент-Айвс після рекордних температур у Великій Британії.

Жахливі повзучі приголомшили мандрівників після того, як вони у величезних кількостях наповнили мілководдя на пляжі Портгвідден. Це сталося через кілька тижнів після того, як це місце стало переповнене медузами.

Тим не менш, деякі любителі підводного плавання були досить хоробрими, щоб повернутися у воду і стати свідками останнього відкриття, що вразило Корнуолл.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Відвідувачі пляжу натрапили на крабів-павуків у Корнуоллі: скрін із соцмережі

Хоча краби-павуки не рідкість у Великій Британії, зазвичай вони зустрічаються великими групами.

Але незвичайне видовище може стати частішим літом через підвищення температури моря, повідомляє The Sun.

Краби-павуки мають отруйний укус, який страшний для їхньої жертви, але нешкідливий для людини. Тим не менш, туристи все одно повинні бути напоготові, оскільки вони все ще можуть сильно постраждати.

Морський фотограф Кейт Лоу зауважила крабів: «Більшу частину часу я займаюся сноркелінгом протягом усього року, але я ніколи не бачила крабів-павуків у такій кількості», — сказала вона.

У крабів тонкі довгі ноги: скрін із соцмережі

«Коли ми опинилися на пляжі, здавалося, що під поверхнею багато темного каміння. Але виявилося, що всього за два-три кроки від води були тисячі крабів. Це було просто неймовірно. Я могла плисти над ними по воді і намагалася не наступити на них. Багато туристів верещали, дивлячись на них», - продовжила жінка.

Нагадаємо, що інопланетні медузи переповнили пляжі на Заході.