У мережі з'явилася цікава інформація про нові фільми легендарної студії про супергероїв Marvel. Є відомості про те, що культові фільми про «Месників» знову повернуться на великі екрани.

Цю інформацію розмістили на порталі «gamebomb»

Варто нагадати про останні дві частини «Месників», які викликали справжній ажіотаж по всій планеті. Фанати Marvel виявилися просто у нестямі від захоплення після останніх двох частин. Особлива увага, звичайно ж, була приділена головному лиходію - Таносу.

Проте зовсім недавно студія Marvel офіційно заявила, що у знаменитого фільму про «Месників» буде продовження – 5 та 6 частина. Ці фільми отримають назву «Месники 5: Династія Канга» (Avengers: The Kang Dynasty) та «Месники 6: Секретні війни» (Avengers: Secret Wars).

Месники: Династія Канга

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Є кілька цікавих факторів про потенційного головного антигероя у цих нових фільмах, ним виявиться Канг Завойовник. Цього персонажа раніше можна було побачити в серіалі «Локи», який відомий як брат Тора.

Також є інформація, що «Месники 5: Династія Канга» (Avengers: The Kang Dynasty) та «Месники 6: Секретні війни» (Avengers: Secret Wars) стануть потенційною кінцівкою нових фаз Marvel. Зараз йдеться про нову п'яту фазу та наступну, шосту, а 4 фаза має закінчитися на фільмі «Чорна пантера: Ваканда навіки».

Месники: Секретні війни

Багато фанатів вважають, що «Месники: Секретні війни» можуть переплюнути культовий фільм «Месники: Фінал». У новій частині супергерої можуть вирушити на невідому планету, або навіть у мультивсесвіт, щоб там протистояти жахливим лиходіям.

Варто зазначити, що поки важко точно сказати, хто буде головним лиходієм у «Месниках 6».

Танос: скрін з відео

Крім цього, є велика ймовірність того, що антигероєм може виявитися Лікар Дум або Віктор Фон Дум. Якщо торкнутися теми коміксів, то ці два персонажі можуть вважатися одними з найсильніших і найжахливіших лиходіїв у всьому всесвіті Marvel.

Та й найголовніше, це дата виходу прем'єр. Відомо, що «Месники 5: Династія Канга» вийде 2 травня 2025 року, а «Месники 6: Секретні війни» – 7 листопада 2025 року.

Нагадаємо, що в мережі повідомили про нову фазу Marvel та показали хронологію нових фільмів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", бос Marvel розповів про потенційне будемо Людину-павука.