На Comic-Con у Сан-Дієго фанати Marvel дізналися про свої плани на майбутнє, від нового серіалу « Зірвиголова» і фільму «Громовержці» до початку наступного етапу франшизи, що постійно розширюється. Проте з огляду на кілька назв, які чекають з нетерпінням, важко зрозуміти, де впишуться деякі існуючі герої, такі як Людина-павук.

Дану публікацію розмістили на порталі «gamesradar»

На щастя, Кевін Файгі розповів про майбутнє Пітера Паркера Тома Холланда у MCU. Після заходу президент студії назвав веб-сайтера, коли той зупинився, щоб поговорити з Джошем Горовицем з MTV News, і запитали, що чекає на Ероса, персонажа Гаррі Стайлса, який повертається, з «Вічних».

«Пригоди Ероса та Піпа – це щось дуже захоплююче для нас. Ви говорите про Примарного гонщика, у нас є Блейд, у нас є Доктор Стрендж», — почав Файгі. «У нас є надприродні ракурси, у нас є вуличний рівень з нашим оголошенням про Зірвиголову, і, звичайно ж, Павук переходить у вуличних героїв. І, звичайно ж, космічний, і саме там живуть наші друзі Ерос та Піп»

Людина-павук

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Пітер заплутався у космічних справах у фільмі «Людина-павук: Шляхи додому немає» після того, як попросив Доктора Стренджа начарувати йому заклинання, яке змусить усіх забути, що він Людина-павук. Тільки заклинання пішло наперекосяк, і пара розірвала ціле у просторі та часі — незабаром Спайді виявив, що бореться з ворогами з різних всесвітів.

Наприкінці фільму Стрейндж був змушений повернутися до свого заклинання, щоб не дати вибухнути всьому мультивсесвіту, але, зміцнивши його, він стер усі спогади про Пітера та його супергеройського альтер-его, включаючи свої власні. При цьому має сенс, що наступний вихід Павука буде більш приземленим. Sony, як і раніше, володіє правами на Людину-павука, так що від них частково залежить, наскільки вона залучена до нещодавно названої Multiverse Saga.

Нагадаємо, що новий фільм 50 Cent виявиться надто кривавим.