Сумно відома Східна державна в'язниця була відома тортурами, вбивствами та божевіллям. Вона містила одних із найнебезпечніших злочинців в американській історії.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

За 142 року функціонування урочистого цегляного моноліту у ньому було безліч тортур, самотності, хвороб, вбивств і божевілля.

Справді, репутація в'язниці, що руйнується, настільки люта, що про неї часто розповідають моторошні історії.

Таємничий дослідник, який попросив не називати його імені, годинами провів у сирій в'язниці, ламаючи старі стіни, кинуті та зламані меблі та тісні камери.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

В'язниця пропрацювала 142 роки: Зображення SWNS

Він навіть стверджує, що сидів усередині однієї з камер.

Вони розповів: «Я провів близько трьох годин у Східному штаті, досліджуючи камеру за камерою і фотографуючи все, від стін, що руйнуються, до зламаних стільців, ліжок і фарби, що облупилася. Я навіть деякий час сидів у камері, уявляючи, що відчували б ув'язнені. Частини Східного штату неймовірно незручні, але історія всюди на стінах та підлогах, навіть сталеві ліжка розповідають історію, яку ніхто з нас не може собі уявити. Кожна камера відрізняється своїм «характером» і кожна камера відчувається по-своєму».

В'язниця пропрацювала 142 роки: Зображення SWNS

Серед колишніх випускників в'язниці були бос мафії Чикаго Аль Капоне і «Спритний Віллі» Саттон, один з найвідоміших грабіжників банків в американській історії.

Перебуваючи всередині, ув'язнені стикалися з жахливими покараннями, такими як водяна лазня, де їх занурювали у воду, а потім підвішували до стіни, доки на їхній шкірі не утворювався лід.

Вони також були піддані божевільному стільцю, де вони були пов'язані так туго, що їхній кровообіг було перервано.

В'язниця пропрацювала 142 роки: Зображення SWNS

Коли вона відкрилася в 1829 році, це була одна з найдорожчих будівель у країні.

"Тоді ув'язнені сиділи в камері по 23 години на добу", - сказав дослідник.

"Після того, як ви посиділи в декількох камерах і зробили фотографії, вам здається, що кожна стіна, що розкладається, наближається до вас".

Після закриття у 1971 році пенітенціарна установа перетворилася на національну історичну пам'ятку, що пропонує як денні, так і нічні тури.

В'язниця пропрацювала 142 роки: Зображення SWNS

"Шкода, що не так багато місць, які природно розкладаються і відкриті для публіки, як це. Хоча я багато років досліджував покинуті будинки, ніщо не зрівняється з фотографуванням Східної державної в'язниц", — сказав дослідник.