Членів ради було знято на камеру, тримаючись за руки з ескортом. Китайський забудовник зняв чиновників на відео, щоби їх шантажувати.

Дану новину оприлюднили на сторінці «DailyStar»

Політики середнього віку з Ради Херствілля/Джорджес-Рівер були таємно зняті на відео, тримаючись за руки з висококласними секс-робітницями.

У ролику видно, як деякі молоді жінки кудись ведуть колишнього мера Вінченцо Бадалаті та радника Філіпа Сансома, взявшись за руки.

Кадри було знято забудовником: Зображення ICAC

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще

Повідомляється, що відео було знято китайським забудовником Чинг Ва Уй, відомим як Філіп Уй, який стояв за планами будівництва готелю, торгового та житлового комплексу Landmark One вартістю 128 мільйонів доларів та 75-квартирного будинку вартістю 44 мільйони доларів у Херствіллі.

Вважається, що він записав кадри з метою шантажу.

Колишній мер Херствілля зізнався, що його зловили з ескортом, але він не заплатив за її послуги і вважав, що це зробив пан Уй, перш ніж звинуватити його в змові з шантажем.

Кадри було знято забудовником: Зображення ICAC

Він сказав ICAC: "Побачивши це та інше відео, я вирішив, що це був інструмент шантажу. Тепер це очевидно для мене".

Бадалаті висунув звинувачення на адресу Незалежної комісії Нового Південного Уельсу щодо боротьби з корупцією, оскільки вони розслідують передбачувані відкати для затвердження планування.

Очікувані відкати, мабуть, призвели до того, що колишній мер, радник Сансом та колишній заступник мера Костянтин Хінді нібито брали хабарі для підтримки подій у період з 2014 по 2021 рік.

Кадри було знято забудовником: Зображення ICAC

Проте розслідування було струснуте на початку цього місяця після того, як 62-річного радника Кліфтона Вонга, який мав дати свідчення, було знайдено мертвим у своєму офісі в Сіднеї 6 липня внаслідок самогубства.