Повідомляється, що до акторського складу «Крика 6» додалися дві нові відомі особи: зірка «Няня» Самара Уівінг та зірка «Людини-павука: немає шляху додому» Тоні Револорі.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «gamesradar»

Про цю інформацію повідомляє Bloody Disgusting і підтверджує Deadline, який не вдається у подробиці про відповідних персонажів Уівінга та Револорі. Однак, враховуючи популярність, що швидко зростає, як акторів у кіно, так і на телебаченні, можна з упевненістю припустити, що вони відіграватимуть важливі ролі в «Крику 6».

Якщо ви великий шанувальник жахів, ви, ймовірно, пам'ятаєте Плетіння з чудової чорної комедії жахів 2016 «Няня» та її продовження 2020 «Няня: Королева вбивць». Або зовсім недавно вона знялася разом з Еудженіо Дербезом у романтичній комедії 2022 року «Служба». За останні кілька років вона також мала безліч гучних ролей у кіно і на телебаченні, так що ви, ймовірно, бачили її де-небудь.

Револорі, мабуть, найбільш відомий за роллю Флеша Томпсона у фільмах «Людина-павук: Повернення додому», «Людина-павук: Вдалині від дому» та «Людина-павук: Додому немає шляху». Проте він також відіграв головну роль у комедійній драмі 2014 року «Готель Гранд Будапешт» і, як і Уівінг, створив вражаюче портфоліо для свого юного віку.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Також до Уівінг та Револорі приєднаються Мелісса Баррера, Жасмін Савой Браун, Мейсон Гудінг та Дженна Ортега, які зіграли відповідно Сема, Мінді, Чаду та Тару у «Крику 5».

Прем'єра «Крік 6» буде у 2023 році.

Нагадаємо, що в мережі з'явилися витоку інформації про фільм Супер Маріо з Крісом Праттом.

Раніше повідомляв портал "Знай", мультик Міньйони заборонено у близькосхідній країні.