Новий фільм від Netflix "Сірий чоловік", у якому знімалися Райан Гослінг та Кріс Еванс, порівнюють з "Джеймсом Бондом" та "Форсажем" у першій реакції, що з'явилася в Інтернеті. У фільмі, знятому режисерами "Месників: Фінал" Джо та Ентоні Руссо, Гослінг грає оперативника ЦРУ, який знаходить конфіденційну інформацію.

Цю новину оприлюднили на порталі «gamesradar»

«Сірий чоловік — це дві години зустрічі Джеймса Бонда та Форсажа», — каже журналіст Жермен Люсьє. «Суперзахоплююча дія, масштаб та декорації, чітке, самосвідоме виконання, постійний сміх, просто море веселощів. Гослінг і Еванс рулять, чудовий акторський склад другого плану, це трохи очевидно, але це ніколи не буває нудним».

Райан Гослінг: скрін з відео

Репортер Джоуї Морона також високо оцінює Еванса: «IMO #TheGrayMan отримає багато порівнянь із франшизою Борна, але бойові сцени та трюки в останньому фільмі @Russo_Brothers перебувають на наступному рівні. Крім того, у цих фільмах ніколи не було лиходія в ролі кажана».

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"#TheGrayMan від Netflix - це солідний екшн-трилер (поки що найкращий для стримерів) з чудовою грою Гослінга, Еванса і де Армаса", - говорить журналіст Джефф Юінг. "Бойова хореографія та трюки, м'яко кажучи, чудові. Загалом це переможець".

Раніше повідомляв портал "Знай", фільм "Капін Америка 4" матиме нового головного героя.