Можливо, це не той титул, який потрібен незвичайній родині, але Асевес вважається найволосатішою сім'є. у світі.

Відповідну новину розмістили на порталі «DailyStar»

Далеко не дивно, що статус самої волохатої сім'ї означає, що життя не завжди райдужне, з жорстокими глузуваннями та затяжними поглядами.

Ісус «Чуй» Асевес та його родичі відомі як «Люди-вовки» через їхню зовнішність.

Але в суворіші моменти їх затаврували «перевертнями» і змусили почуватися монстрами.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Хесус «Чуй» Асевес, один із самих волохатих людей у ​​світі

Їх незвичайна зовнішність призвела до того, що вони отримали роботу в цирках і шоу виродків, вони також зазнали глузування і жорстокого поводження.

Ісус розповів про їхню боротьбу в документальному фільмі ВВС, показавши, що він був настільки пригнічений, що мало не спився до смерті.

Сім'я Асевес живе в Мексиці і страждає вкрай рідкісним захворюванням, уродженим гіпертрихозом, що означає, що вони народилися з ненормальною кількістю волосся на обличчі та тілі.

Ісус «Чуй» Асевес

Обличчя Ісуса повністю вкрите волоссям, і він також має «хутро» на решті тіла.

Близько дюжини членів його сім'ї, включаючи жінок, страждають на те ж рідкісне захворювання.

У телевізійному документальному фільмі «Чуй, людина-вовк», показаному на BBC One у 2015 році, Хесус, якому зараз 48 років, пояснює, як це вплинуло на їхнє життя.

Ісус «Чуй» Асевес та його велика родина

Він розповідає, як виріс у Лорето, на північному заході Мексики, місцева спільнота уникала його та його родину, і до 12 років він працював на ярмарку.

Саме під час роботи на карнавалах йому та двом його двоюрідним братам, у яких також було захворювання, запропонували роботу у цирку.

У фільмі він каже: "Моє життя у цирку почалося, коли мені було 13 років. Чоловік сказав, що добре нам заплатить і сказав, що хоче всіх нас. Він сказав, що прихистить нас, і там будуть гроші, тож я сказав так".

Навіть у дітей у сім'ї Хесуса «Чуй» Асевес є захворювання

Три хлопчики кілька років подорожували Мексикою, фотографуючись із публікою. Але це було початком жорстокого поводження, яке їм довелося терпіти.

У документальному фільмі Хесус пояснює, як коли вони не працювали, їх замикали, бо власники цирку не хотіли, щоб їх бачили на вулицях.

Режисер Єва Аріджіс сказала, що життя, яке вони вели, було жорстоким і важким, додавши: «Єдина постійна робота, яку вони можуть знайти, — це цирки та інтермедії, що є виродками».

Близько дюжини членів сім'ї Ісуса, у тому числі жінки, мають це захворювання

У фільмі Ісус розповідає, як одного разу, коли він гастролював США з американським цирком, він впав у таку депресію та самотність, що мало не спився до смерті.

На щастя, він вижив і продовжив виступати у цирках у всьому світі.