У «Капитана Америки 4» вже є режисер Джулиус Она, можливо, найбільш відомий тим, що зняв науково-фантастичний трилер 2018 року «Парадокс Кловерфілда».

Цю новину розмістили на порталі «gamesradar»

Четверта частина кіносаги MCU «Капітан Америка» слідує за Ентоні Макі в ролі Сема Вілсона із серіалу Disney Plus «Сокіл та Зимовий солдат». Таким чином, це означає, що він більше не гратиме роль приятеля Капітана Америки Сокола, а гратиме самого Кепа, оскільки він нарешті прийняв щит та мантію супергероя наприкінці першого сезону шоу Disney Plus. Неясно, чи з'явиться перший Капітан Америка у MCU, Стів Роджерс Кріса Еванса.

Деталі сюжету все ще тримаються в секреті, але тепер, коли Она підписав контракт з режисером, ви можете почати отримувати виставу принаймні в тональному плані про те, куди може піти фільм. Крім режисури «Парадокс Кловерфілда», Она написав та зняв трилер 2015 року «Дівчина в біді» та соціальний трилер «Люс» 2019 року. Судячи з його минулої роботи, «Капітан Америка 4» може стати досить захоплюючою пригодою.

Продюсер Marvel Нейт Мур дражнив деякі деталі сюжету «Капітана Америки 4» ще в листопаді, сказавши, що «ми збираємося провести його через дзвінок», але тепер, коли на борту з'явився режисер, ви можете очікувати, що історія справді набуде форми.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Marvel ще не оголосила дату початку зйомок або можливу дату виходу "Капітана Америки 4", але очікується, що його буде випущено як частину Marvel Phase 4.