Оскільки аеропорти стають все більш переповненими та нещасними місцями, привабливо подумати про те, щоб по-справжньому уникнути всього цього і вирушити у відкритий космос.

Цю публікацію розмістили на порталі "DailyStar"

Потрібно нагадати, що вже є готелі під водою і говорять про атомні готелі, які літатимуть по небу 24 години на добу, 7 днів на тиждень, і, можливо, навіть колись з'явиться готель на Місяці.

Марк Сміт, голова відділу розвитку бізнесу Simplexity Travel, сказав: «Оскільки світ стискається, а подорожі на далекі відстані стають нормою, відпочиваючі хотітимуть більше незвичайних вражень, а екстремальний туризм зростатиме».

Немає нічого екстремальнішого, ніж відпочинок у космосі, і перші космічні туристи вже здійснили короткі орбітальні польоти, і скоро ми зможемо піти далі.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

«Чи збудуємо ми одного разу готель на Місяці, про що я завжди мріяв, чи залишимо це моїм дітям, нам ще доведеться побачити», — каже Річард Бренсон.

Orbital Assembly заявляють, що до кінця десятиліття у них буде діючий космічний готель

У 1969 році, незадовго до того, як Ніл Армстронг вперше ступив на поверхню Місяця, готельний підприємець Конрад Хілтон сказав: «Я твердо вірю, що у нас будуть готелі у відкритому космосі, можливо, навіть досить скоро, щоб я міг бути присутнім на офіційному відкритті».

Наприкінці 2019 року було оголошено про створення атомного місячного курорту Patron Moon. На той час російська корпорація, яка стоїть за проектом, сподівалася, що її готель на Місяці прийматиме замовлення протягом десяти років.

Кожна поїздка, яка, як очікується, триватиме близько трьох днів, мала коштувати від 10 до 30 мільйонів доларів.

Підземну місячну базу було відкладено через пандемію та вторгнення росії в Україну, але в найближчому майбутньому можливі брудні вихідні на орбіті.

Bigelow Aerospace планує вивести на орбіту надувне середовище

Orbital Assembly Corporation, нова будівельна компанія, якою керує колишній пілот Джон Блінкоу, планує до 2027 року відкрити розкішний космічний готель.

«Ми намагаємося змусити громадськість зрозуміти, що це золоте століття космічних подорожей не за горами. Він наближається. Він наближається швидко», - сказав Блінкоу CNN.

Китай також може незабаром стати великим гравцем у космічному туризмі.

У той час як його основна мета космічної станції Tiangong вважається науковою, китайське космічне агентство розглядає космічний туризм як можливий спосіб фінансування проекту, оголосивши про плани відкрити Tiangong для туризму протягом десятиліття.

Підводний відпочинок, мабуть, найреальніший спосіб «втекти від усього» на даний момент

Завдяки промисловому зростанню Китаю, в результаті якого з'явилася рекордна кількість нових мільярдерів, з'явилося безліч потенційних клієнтів, які бажають здійснити в житті подорож у Тяньгун, що перекладається як «Палац у небі».

Однак відпустка у космосі не є реальною перспективою для більшості людей. Натомість для «неземного» досвіду ви могли б розглянути готель під морем.

Hilton Muraka - міні-готель, занурений на 16 футів нижче рівня моря на Мальдівах, пропонує вражаючі скляні стіни від підлоги до стелі, через які відкривається вид на морське життя Індійського океану.

З підводних люксів готелю Atlantis Palm в Дубаї відкривається краєвид на легендарне затонуле місто з акулами і схилами, що марно плавають серед макетів руїн.

Атомний готель, що ніколи не приземлиться, може стати майбутнім свят

Тим часом, у новому відео було показано надзвичайно амбітний проект «готелю, що літає», який міг би перевозити 5000 пасажирів у неперевершеній розкоші.

Пілотований штучним інтелектом Sky Cruise з 20 двигунами, що працюють на ядерному синтезі, ніколи не приземлиться.