Онлайн-тренер Моллі Ава, також відома як MollyAvaFit, часто ділиться порадами зі своїми більш ніж 59 000 передплатників про те, як вони можуть вести здоровий спосіб життя, не запроваджуючи занадто багато обмежень.

Цю новину Моллі Ава оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Онлайн-тренер Моллі Ава, також відома як MollyAvaFit, часто ділиться порадами з фітнесу та фігури зі своїми фолловерами в Instagram.

Вона створює контент, який допомагає жінкам змінити свій спосіб життя і мислення щодо здоров'я, показуючи при цьому, що людям не потрібно занадто обмежувати себе, щоб досягти результатів.

У нещодавньому пості вона продемонструвала дивовижні результати після того, як провела вісім тижнів, намагаючись привести своє тіло до тонусу.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Онлайн-тренер відомий тим, що публікує позитивний контент для тіла

Вона розмістила дві фотографії поруч, які показали, як, за планом фітнесу, їй вдалося привести себе в тонус і отримати прес.

Але, незважаючи на те, що її тіло виглядає дуже скульптурним та струнким, вона сказала, що не обмежувала себе у досягненні результатів.

Вона написала: «Кінець моєї стрижки. Через вісім тижнів, і ось ми тут. Така задоволена результатами цієї стрижки! Безумство, чого можна досягти менш ніж за два місяці, коли у вас є знання та зосередженість на цьому. Почуваюся дуже комфортно і впевнено у своєму тілі і схвильована тим, що почуваюся приголомшливо в бікіні, коли мене не буде наступного тижня. Я не була ідеальною, тому що я: а) людина б) аматор вина, текіли та піци».

Фото показали восьмитижневу трансформацію Моллі

Пояснюючи, що сталося, за її словами, тим часом, коли було зроблено дві фотографії, вона сказала: калорії поступово знижувалися з 2900 до приблизно 2250-2450 на день. Кроки збільшилися з 10к до 13к на день (залежно від погоди, тому що в деякі дні вона не влучала в ціль) Кардіо збільшилося до 4-х 25 хвилин на тиждень. Тренування з обтяження залишилися колишніми, і вона зберегла ту ж спрямованість на прогресивне навантаження.

Це означало, що вона досягла наступних результатів: Скинула з 66 кг до 63 кг. Зменшила її талію з 26 дюймів до 25,7 дюймів. Сідниці впали з 41 дюйма до 40 дюймів. Моллі побила власний рекорд за весь час у вазі 210 кг.

Моллі має понад 59 000 підписників у Instagram

Моллі сказала, що вона «не могла б бути щасливішою, навіть якби спробувала», коли хвалилася результатами в Instagram, але вона також наголосила на важливості балансу.