Вчені, які виконували місію по знищенню інвазивних видів змій з Еверглейдс у Флориді, домоглися успіху, піймавши найбільшого пітона, коли-небудь виявленого в штаті, з 122 яйцями всередині.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Найбільший Бірманський пітон, який коли-небудь був знайдений у Флориді, становить 18 футів завдовжки і знущається над цілим оленем під час останньої їжі.

Команда американських біологів з Флориди зайняла 20 хвилин боротьби, щоб зловити найбільшу змію, яку вони коли-небудь бачили, і привезти її для вивчення.

Всередині пітона знайшли 122 яйця

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Охорона природи Південно-Західної Флориди оголосила в четвер, що «агресивна» 15-а змія, що мешкає в Еверглейдс штату, була спіймана в грудні, але зберігалася в морозильній камері до квітня.

Розтин пітона показав, що всередині нього розвивалося 122 яйця, що побило рекорд за кількістю яєць, яке, як відомо, справила самка пітона в циклі розмноження, повідомляє Conservancy.

Організація додала, що в шлунку змії були виявлені «стрижні копит», що є доказом того, що звір перекушував білохвостим оленем до того, як його спіймали.

Вчені спіймали і вбили найбільшу змію, яку вони коли-небудь бачили

Ян Бартошек, біолог з дикої природи та керівник проекту з охорони навколишнього середовища організації, сказав: "Знищення самок пітонів відіграє вирішальну роль у порушенні циклу розмноження цих вищих хижаків, які сіють хаос в екосистемі Еверглейдс і відбирають джерела їжі від інших місцевих жителів. Це проблема дикої природи нашого часу для Південної Флориди".

До теперішнього часу організація охорони здоров'я вилучила понад 1000 пітонів на території площею 100 квадратних миль на південний захід від Флориди завдяки датчику, імплантованому в чоловічих скаутських змій.

Нагадавши, з ванної в орендованій квартирі виповзло 60 новонароджених змій.