Карколомна 23-річна племінниця Кріштіану Роналду Алісія Авейро має майже 200 000 підписників в Instagram і регулярно вражає шанувальників гарячими знімками в бікіні під час своєї розкішної відпустки.

Відповідну публікацію Алісія Авейро оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

23-річна Алісія Авейро, племінниця суперзірки "Манчестер Юнайтед", придбала величезну кількість шанувальників в соціальних мережах — частково завдяки кількості привабливих знімків в бікіні, які вона завантажує під час свого розкішного відпустки по всьому світу.

Вона регулярно вражає шанувальників зухвалими знімками біля басейну і не боїться демонструвати свою спокусливу фігуру в різних позах у всіляких екзотичних місцях. В одному пості вона розпласталася на краю джакузі на яхті, що пливе уздовж чудового середземноморського узбережжя, а в іншому вона загоряє на пляжі чудового португальського острова Порту-Санту.

Алісія також не боїться виставляти напоказ свого знаменитого дядька, з яким вона стала вірусною у вівторок після публікації в TikTok відео про те, як вони танцюють разом.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Шанувальники були в істериці після того, як крадькома поглянули на рідко помічену забавну сторону Роналду, коли 37-річний чоловік рухав стегнами і робив різкі рухи, як ніби це вийшло з моди!

Нагадавши, Кріштіану Роналду заявив, що може покинути Манчестер Юнайтед.