Королівський експерт Інгрід Сьюард каже, що відносини між двома принцами досягли рекордно низького рівня, і, незважаючи на всі зусилля Кейт Міддлтон, їх не можна відновити.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Інгрід Сьюард, головний редактор журналу Majesty і один з найвидатніших і шанованих письменників про королівську сім'ю, каже, що "незважаючи на те, що вони виглядали так, два хлопчика ніколи особливо не ладнали".

"Вони разом давали телеінтерв'ю з приводу своїх спільних справ, жартуючи один над одним, але ніколи не були хорошими друзями. Кейт пройшла довгий шлях, щоб підтримувати їхні стосунки, і хоча Вільям завжди доглядав за Гаррі, він відчуває, що в даний момент більше нічого не може зробити".

Принци Вільям та Гаррі, фото: Getty

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Інгрід каже, що герцогиня Кембриджська закликала братів примирити свої розбіжності і помиритися, але пара залишається на відстані.

"Замість цього, - сказала Інгрід Mirror, - Вільям концентрується на тому, чого, як він знає, він може досягти, а не витрачає час на речі, які він не може змінити. Він знає, що його чекає, і він знає, як це важко, але за допомогою Кейт і підтримкою свого батька, принца Уельського, він залишається позитивним і оптимістичним щодо свого майбутнього".

Відносини між Вільямом і Гаррі знаходяться на "дні", за словами джерела, близького до Кембриджів.

"Вільям то сумує про те, що він втратив, то дуже, дуже злиться на те, що зробив його брат", — сказало джерело Daily Mail.

Принц Вільям та принц Гаррі , фото Getty Images

"Він щиро любить Гаррі і відчуває, що втратив єдину людину, крім своєї дружини, який розумів це їх дивне життя. Але він вважає, що є речі, які ви просто не робите. І Гаррі на 100% перетнув цю межу. Перш ніж вони зможуть примиритися, один з них повинен визнати свою неправоту. І цілком очевидно, що один з них категорично відмовляється це робити. У Вільяма абсолютна алергія на драму, але Гаррі подбав про те, щоб сімейне білизна транслювалося в глобальному масштабі", - продовжив джерело.

Нагадавши, у принца Вільяма є унікальний шрам, як у Гаррі Поттера.

Як раніше повідомляв портал "Знай", на сина Меган Маркл і принца Гаррі напав неадекват.