23-річна дівчина заявила, що вона не золотошукачка і що її кохання абсолютно щире до 56-річного мільйонера, який удвічі старший за неї.

Блондинка Аллана Люк і власник особняка з 11 спальнями Джефф Вінн обидва по вуха закохані один в одного, а тепер навіть заручені.

Про те повідомляє видання DailyStar.

Пара з різницею у віці не розлучається з моменту їх другого побачення в Марбельї, де мільйонер подарував екстурагентці пару діамантових сережок на її день народження.

Незважаючи на скептиків, Аллана хоче, щоб світ знав, що вона шалено любить Джеффа.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Не можна заперечувати, що Джефф виглядає набагато старшим за мене, через що люди закочують очі, коли бачать нас, - сказала вона. - Вони автоматично припускають, що я просто ще одна дівчина заради грошей."

Пара хоче довести своє щире кохання один до одного. Фото: lifeatthecastle

"Мені не соромно показувати свою прихильність до нього на публіці. Я завжди буду тримати його за руку, так як я пишаюся тим, що ми разом. Я хочу, щоб люди зрозуміли, що стосунки з різницею у віці — це нормально. Ми не повинні приховувати кохання всього нашого життя, тому що боїмося осуду",- впевнена Аллана.

У минулому Джефф зустрічався з молодшими жінками, але до цих пір нічого не виходило.

"Багато років я був трохи неслухняним хлопчиком, але зараз я набагато більш розслаблений, ніж раніше. Мене досить добре знають в Ньюкаслі, і молоді люди часто дають мені "п'ять", коли ми разом. Але на нас дивляться, коли Аллана вбирається. Вони просто заздрять",- зауважив Джефф.

Аллана Люк і Джефф Вінн. Фото: lifeatthecastle

Нагадаємо, що 61-річна бабуся планує дитину з 24-річним чоловіком: її семеро дорослих дітей допомагатимуть ростити малюка.

Раніше ми повідомляли, що у мережі показали нареченого, яких побив дружину на церемонії при гостях.