Чоловік стверджує, що зазнав нападу кровоссального інопланетного морського монстра, який переслідував його з води на сушу в жахливому оповіданні про морську міногу.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Морська мінога може бути просто одним з найжахливіших тварин, що мешкають під водою, оскільки одна людина стверджує, що піддався нападу цієї істоти на суші.

Літо знаменує сезон нересту кровосисних монстрів, які використовують свою химерну мову, щоб зануритися в тіло здобичі, щоб вона могла розріджувати свої тканини і харчуватися за бажанням.

Як тільки морська мінога відкриває свою потужну присоску, рот, наповнений численними круговими рядами рогоподібних зубів, стає чітко видно.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Морська мінога, як повідомляється, переслідувала людину на суші

"Сила цієї присоски також робить морську міногу такою смертоносною у Великих озерах", - сказав експерт Марк Гаден.

Незважаючи на те, що у неї не було ніг і її часто плутали з вугром, мінога нібито напала на людину в річці і продовжувала переслідувати його на суші.

Чоловік на ім'я Джон Льюїс так прокоментував відео, опубліковане CBC: "Більшу частину свого дитинства я провів на риболовлі і бачив більше, ніж мені доводилося, морської міноги. Незважаючи на те, що в цій статті стверджується, що вони не подорожують по суші, у мене дійсно був один, який переслідував мене приблизно в 1-2 футах від води на березі ... Я блукав по воді, коли він погнався за мною. Дуже потворна істота!"

Морська мінога, як повідомляється, переслідувала людину на суші

Директор зі зв'язків з громадськістю комісії з рибальства Великих озер США і Канади говорить, що поки морські міноги концентруються на нересті, їх травна система відключається.

Нагадавши, рибалка здивував мережу своїм унікальним уловом.

Як раніше повідомляв портал "Знай", чоловіки зловили величезного 600-кілограмового монстра з води.