Як повідомляється, кампанія Меган Маркл 40x40 перетворилася на сирну петарду, і, оскільки останнім часом про неї було дуже мало реклами, схоже, що ініціатива була викинута у смітник.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Кампанія з нагоди 40-річчя Меган Маркл, схоже, була таємно відкладена через 10 місяців після того, як вона запустила трюк 40x40 для несподіваної публіки.

У серпні минулого року герцогиня Сассекська попросила представників громадськості, а також знаменитостей, таких як Стелла Маккартні та Адель, пожертвувати 40 хвилин свого часу, щоб «допомогти жінкам повернутися на роботу» після пандемії Covid.

Меган сказала при запуску схеми: "Серед найцінніших дарів часу також є час, витрачений на служіння іншим, знаючи, що це може сприяти неймовірним змінам. До останнього моменту, маючи на увазі міє 40-ве коло навколо Сонця, я задумалася: що станеться, якщо ми всі присвятимо 40 хвилин тому, щоб допомогти комусь іншому або наставити когось в нужді? А що тоді станеться, якщо ми попросимо наших друзів зробити те ж саме?"

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Меган Маркл

Через кілька тижнів після її представлення Королівський біограф Дункан Ларкомб розкритикував Меган, заявивши: "У цій країні все дуже погано. Але вся справа в Меган. Вона залишила після себе слід спустошення на стороні Маркла, а тепер і на стороні Віндзора. Я не хочу бачити, як вона читає лекції молодим мамам, змушеним повернутися до роботи зі свого особняка в Лос-Анджелесі за 11 мільйонів доларів. Ця ініціатива - дурниця, вона повинна витрачати свій час, намагаючись навести мости з тими самими людьми, яких вона і Гаррі зрадили".

Спочатку вона просувала цю схему в блискучому комедійному відео, записаному у неї вдома в Монтесіто, штат Каліфорнія.

Але ініціатива, в якій брала участь актриса "Подружок нареченої" і "Мисливці за привидами" Мелісса МакКарті, отримала дуже мало розголосу - на веб-сайті Archewall також не було ніяких оновлень.

Мелісса МакКарті була у відео Меган Маркл, яку вона зняла для своєї кампанії 40x40

Королівський експерт Анджела Левін вважає, що кампанія 40x40 була припинена, розповівши Sun: "Деякий час тому я читала, що проект непомітно закрили. Я думаю, що він дуже тихо пішов у відро для сміття. Більшість людей не бачили сенсу витрачати час на те, щоб змінити людей, і абсурдно думати, що ви можете змінити когось. Ви не скажете їм, як провести інтерв'ю за такий короткий час, а якщо у когось поганий настрій або депресія, ви теж не зможете зробити це за 40 хвилин. Це абсолютно нереально".

Нагадаємо, що на сина Меган Маркл і принца Гаррі напав божевільний.

Як раніше повідомляв портал "Знай", принц Гаррі вилаяв Меган Маркл на публіці.