Малюк, який був сповнений рішучості забрати свою улюблену іграшку з когтеточки, в кінцевому підсумку був врятований пожежниками після того, як застряг всередині популярної аркадной гри.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Рішучого малюка довелося рятувати після того, як він заліз всередину, щоб дістати іграшку з автомата для захоплення іграшок.

На одному зображенні хлопчик, чиє обличчя було розмито, щоб захистити його особистість, знаходиться всередині коробки з плексигласу, притиснувши руки до стіни, чекаючи прибуття допомоги.

На задньому плані видно величезну купу іграшок і кран, який використовувався для їх підйому в рамках гри.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Хлопчик застряг в автоматі з іграшками

За словами пожежників, він, як вважають, отримав доступ, пробравшись через отвір, де зберігаються іграшки для гравців, які виграли.

На місці події також були присутні медики, але хлопчик залишився неушкодженим, повідомляє 7 News.

Ще в 2019 році в результаті аналогічного інциденту у Великобританії трирічний Ной Дрейпер проігнорував правила аркадной гри з краном в ігровому центрі і поповз в той момент, коли мама Наталі повернулася спиною.

Жахлива сцена почалася, коли 37-річна Наталі повернулася після того, як відвела свого брата-близнюка Джоела в туалет, і почула, як інша мама запитала: "Це твоя дитина в машині?"

Автомат з іграшками

Персоналу знадобилося 10 хвилин, щоб відкрити гру, зламавши три замки.

37-річна домробітниця Наталі сказала: "Це були найстрашніші 10 хвилин в моєму житті. Все, що він хотів, це плюшевого ведмедика. Якби він попросив у мене грошей, я б отримала одну для нього. Йому не потрібно було йти на такі крайні заходи".