Вінні-Пух, ведмежа, улюблений поколіннями дітей, знаходить новий страхітливий вигляд у фільмі жахів від сценариста і режисера Ріса Фрейка-Уотерфілда.

Дану публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Вінні-Пух, милий персонаж з улюблених дитячих книг А. А. Мілна, в новому фільмі перетворюється в страхітливий образ.

Схильний до нещасних випадків плюшевий ведмедик з'явиться у фільмі жахів з живими акторами, який перетворить улюбленця дитинства в кошмар.

Спочатку Пух був створений Мілном в серії казок на ніч для його сина Крістофера Робіна Мілна, а в 1920-х роках він знявся в серії книг з пам'ятними ілюстраціями Е.Х. Шепарда.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Кадри з фільму

Екранізація Діснея 1961 року представила витівки пуху в лісі абсолютно новому поколінню і породила серію сиквелів, поки в 2021 році не закінчилися права Діснея на цього персонажа.

У 2021 році Statista підрахувала, що Вінні-Пух був пов'язаний з Міккі Маусом як третя найцінніша медіа-франшиза всіх часів, з доходами від обох близько 80 мільярдів доларів.

Але тепер, коли права переходять у суспільне надбання, кожен може створювати свої власні історії про Пуха. І першим виходить сценарист/режисер Різ Фрейк-Уотерфілд зі своїм прийдешнім фільмом жахів під назвою «Вінні-Пух: кров і мед».

Кадри з фільму

До цих пір мало що відомо про фільм, крім серії кошмарних кадрів, які припускають, що прогулянка по Сотнеакровому лісі може бути фатальною.

Фільм, вказаний на його сторінці IMDB як постпродакшн, планується випустити "пізніше цього року".

У фільмі знімалися Ембер Дойг-Торн, Марія Тейлор і Даніель Скотт, а також чоловік у ведмежій масці, у якого, схоже, на думці тільки вбивство.

Зловісна версія П'ятачка також з'являється на зображеннях першого погляду, випущених Jagged Edge Productions, але персонаж Тигра залишається закритим, оскільки він не був створений до 1928 року.

Кадри з фільму

Експерт з авторського права Дженніфер Дженкінс каже, що відповідь Діснея на цей новий збочений погляд на Пуха буде розглядатися як "тест-драйв" того, що станеться в 2024 році, коли перші фільми про Міккі Мауса почнуть дозрівати для експлуатації.