Жінка, яка більше 30 років прикидалася чоловіком, каже, що змінила свою особистість, щоб захистити свою дочку після того, як трагічний інцидент зробив їх вразливими.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Повідомляється, що хитра жінка провела 36 років, прикидаючись чоловіком, щоб захистити свою дочку і убезпечити себе від переслідувачів.

С. Петчіаммаль зі штату Таміл Наду на півдні Індії, десятиліттями приносила незвичайну жертву, виховуючи дитину одна.

Вийшовши заміж, коли їй було 20 років, вона трагічно втратила чоловіка, будучи вагітною дочкою всього через 15 днів після їхнього весілля, і швидко знайшла життя матері-одиначки в суворій, традиційній і іноді небезпечній середовищі свого села.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Петчиаммаль

Зрештою Петчіаммаль вирішила виїхати і почала стригти волосся і переодягатися після особистого візиту в храм Тіручендур Муруган, де вона перейменувала себе в ім'я «Мутху».

Потім віддана мама провела решту свого життя, приховуючи свою справжню особистість від усіх, крім дочки і близьких членів сім'ї, оскільки вона взялася за ряд ручних робіт, включаючи роботу на будівництві, в готелях і чайних магазинах.

Розкриваючи історію свого життя під виглядом чоловіка, Петчіаммаль розповіла New India Express: "Ми переселилися в Каттунаякканпатті більше 20 років тому. Про те, що я жінка, знали тільки мої близькі родичі вдома і моя дочка. Я виконувала найрізноманітніші роботи, від роботи художником, майстром чаю, майстром паротти до 100-денної роботи. Я економила кожну копійку, щоб забезпечити безпечне і надійне життя для моєї дочки. Через кілька днів Мутху [чоловіче ім'я] виявилося моєю особистістю, яка, в свою чергу, була згадана у всіх документах, включаючи Aadhaar, посвідчення особи виборця і банківський рахунок".

Петчиаммаль

Петчіаммаль додала, що, хоча її дочка вже вийшла заміж, вона поки не бажає повертатися до жіночого одягу, оскільки вважає, що особистість, яку вона прийняла, забезпечила її дитині «більш безпечне життя», і тому вважає, що вона повинна померти тією ж людиною.