Ханна Гейн, бодібілдер-любитель, показала відео про себе до і після того, як вона почала свій шлях до одужання від анорексії, щоб надихнути інших змінитися, якщо вони теж страждають.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка шокувала своїх шанувальників в TikTok, поділившись відео до і після, які показують її неймовірний шлях до одужання від розладу харчової поведінки.

Ханна Гейн, яка пише в додатку як @ganergains, показала відео про себе, коли вона вперше почала свій шлях до відновлення від анорексії, перш ніж поділитися тим, як вона виглядає зараз.

Ханна Гейн

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

У першому кліпі вона виглядає різко худою, оскільки говорить про те, що не хоче, щоб люди в спортзалі дивилися на неї.

Але в недавньому кліпі вона, здається, стала набагато здоровішою, оскільки стверджує, що ділиться своєю історією, щоб «допомогти іншим».

Вона сказала: "Я публікую це тут, тому що хочу допомогти іншим людям. Я хочу, щоб люди усвідомили, в яку темряву веде анорексія, і я хочу, щоб якомога більше людей ніколи не потрапляло туди".

Ханна Гейн

Трансформація бодібілдера-любителя, що отримала понад 79 000 лайків, шокувала її передплатників в TikTok, які в коментарях привітали її з її силою.

Один з користувачів написав: "Чесно кажучи, це абсолютно неймовірно! Я не можу уявити, як це було складно для вас, я так неймовірно пишаюся вами!"