Поп-ММА стає все більш популярним явищем, і звичайні люди вперше виходять в октагон і регулярно влаштовують дивні сцени.

Дану новину оприлюднили на порталі «Daily Star»

Однорукий боєць бореться з двома людьми і нокаутує одного з них за лічені секунди — все це нормально в шаленому світі поп-ММА.

На початку другого сезону epic Fighting Championship фанати побачили Олександра Карапетяна, який бореться без повної лівої руки з двома суперниками. Але, схоже, це його не зупинило.

ММА

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

На тому ж тижні, коли одне поп-ММА змагання було затьмарене потворною бійкою після бою, яка включала суплекс в стилі WWE, Карапетян жорстоко нокаутував одного зі своїх супротивників за лічені секунди. Кілька жорстоких ударів ногою по голові зробили свою справу, і незабаром все знову стало один на один.

Потім поєдинок пройшов до кінця, і Крапетян був визнаний переможцем за очками. Основні моменти були опубліковані в Твіттері @Matysek88, що висвітлює феномен поп-ММА, і викликали неоднозначну реакцію фанатів.

ММА

- Що я тільки що подивився? - запитав @cjt00___, а @jfommatalk додав: "ММА ніколи не перестає мене дивувати".

Однак не всі цинічно поставилися до того, що сталося.

Іспанець @N_H_MMA розреготався: "Це ідеальне шоу для мене. Якщо хтось вирішить запустити такого промоутера в Іспанії, він може розраховувати на мене за столом коментаторів. Я роблю це безкоштовно, все, щоб побачити перевагу контакту. Спорт поблизу".