14-річна Марія Ленд отримала струс мозку після того, як її побили по дорозі додому з місцевого парку на Хейзел-роуд, Вонфорд, Ексетер, близько 17:50, 22 травня.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Шокуючі кадри, на якоих показано жорстоке побиття 14-річної школярки групою дівчаток, було опубліковано її сім'єю в спробі покласти край знущанням.

Марія Ленд була в місцевому парку з друзями 22 травня, коли, як стверджується, група дівчат-підлітків спробувала залякати її, а потім пішла за нею.

Банда зняла напад, під час якого вони неодноразово штовхали і били Мерайю по обличчю і тілу, навіть після того, як вона впала на землю.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Коли вона знову встає, її знову б'ють, б'ючи головою об бетонний стовп, залишаючи струс мозку, синці і подряпини на тілі.

Їй довелося не ходити в школу, щоб оговтатися від нападу, і її мобільний телефон також був пошкоджений і не підлягав ремонту.

Група хуліганок б'ють школярку

Її мама, Керрі Весткотт, розповіла Devon Live: "Вона потрапила в лікарню минулої ночі, так як її нудило і крутилася голова, і з тих пір у неї був постійний головний біль. Лікарі підтвердили, що у неї струс мозку. Те, що сталося з нею, неприйнятно і несамовито. Вони були як тварини в зоопарку. Подібні речі відбуваються не тільки з моєю дочкою. Це відбувається з багатьма дітьми, і це потрібно зупинити. Було жахливо, що її напад було знято на відео і опубліковано, але в певному сенсі це зробило їй користь, оскільки все це є на відео для розслідування поліцією, і від того, що сталося, нікуди не дітися".

Мерая Ленд

Її брат Кіран додав: "Вчора мені надіслали відео, і почути, що сказала Мерайя, і побачити це — дві різні речі. Вони підійшли ззаду, і ви можете почути, як вона каже: "Що ти робиш, що я зробила? Це також той факт, що вона пішла, щоб піти від цього, але вони продовжували. Якщо не вважати струсу мозку і подряпин, все могло бути набагато гірше. Потім цей напад був опублікований у всіх соціальних мережах, так що сотні людей побачили його і відчули огиду до нього. Я просто хочу, щоб люди побачили, наскільки це огидно, і спробували донести до них інформацію про те, що знущання і змови проти людей повинні бути зупинені".

З тих пір мерія отримала безліч пропозицій підтримки та здоров'я, таких як безкоштовне навчання в ексетерській Академії самооборони та групах по боротьбі зі знущаннями.