За словами королівського письменника Роберта Джобсона, королева була розчарована поведінкою свого онука і тим, як він розмовляв з Анджелою Келлі — королівським костюмером і довіреною особою монарха.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Кажуть, що королева була дуже "розчарована" передбачуваним спалахом принца Гаррі на адресу королівського персоналу.

І співробітники, і члени сім'ї фірми називали герцога Сассекського "зухвалим і запальним" по відношенню до Королівським службовцям.

Роберт Джобсон, автор нової книги "Вільям в 40: становлення сучасного монарха", яка повинна вийти в наступному місяці, стверджує, що принц підвищував голос і іноді навіть лаяв робітників.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Єлизавета II

Автор показує, що причиною цих спалахів були "різкі перепади настрою" Гаррі, які були схожі на перепади настрою його матері, принцеси Діани .

Колишній придворний сказав йому: "Чарльз зізнається, що йому часто буває важко оцінити іноді непередбачуваний настрій будь-якого з його синів. У цьому аспекті їх характеру обидва принца дуже схожі на свою матір. У них обох досить різкі перепади настрою, як і у Діани. В одну хвилину вона може бути вашим кращим другом, а в наступну — найлютішим ворогом".

Меган Маркл і принц Гаррі // фото Getty Images

Одного разу спалах Гаррі був спрямований не на ту людину, а саме на одного з найближчих людей королеви, Анджелу Келлі, її королівського костюмера і довіреної особи.

Повідомляється, що він підвищив голос на Келлі і сказав: "Те, що Меган хоче, вона отримує".

За словами Джобсона, коли ця "втомлива поведінка" дійшла до вух Її Величності, вона була "розчарована" тим, як він розмовляв з кимось, кого вона вважала "цінним співробітником", і вирішила обговорити це питання з ним особисто.

Елизавета II, скриншот youtube Biography

Він додає, що джерело сказав йому: "Анжела дуже особлива для королеви. Вона є важливою частиною найближчого оточення Її Величності, і дві жінки за довгі роки подружилися. Коли вона почула, що сталося, вона була трохи розчарована, особливо тому, що герцог Сассекський знав, що Анжела просто намагається зробити все можливе для нього та його майбутньої нареченої, і насправді не зможе відповісти".