Уїтні зупинилася на курорті в сонячній Каліфорнії і зрозуміла, що гості рідко залишають бари готелю. Пізніше вона дізналася правду про це і поділилася нею в TikTok.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Блогер-мандрівник попередив людей не відвідувати бари в готелях, тому що вони не такі гігієнічні, як здається.

Уітні з Ванкувера в Канаді поділилася "професійною порадою" зі своїми 23 000 шанувальниками в TikTok, сказавши: "Не бовтайтеся в басейні, де знаходиться бар біля кромки басейну".

У той час як бари біля краю басейну можуть здатися ідеальною ідеєю, щоб розслабитися з напоєм у відпустці, реальність може бути набагато іншою, ніж здається.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Бар в басейні

Уїтні, яка, здається, зупинилася на курорті в Ріу-Баха, Каліфорнія, пояснює: "Були буквально п'яні гості, які зізнавалися, що вони мочилися тут в басейн. Одна дівчина не розуміла, чому деякі люди йдуть з басейну в туалет".

Глядач прокоментував: "Я зупинявся в цьому готелі, я бачив, як люди сидять в барі біля басейну, п'ють весь день і не виходять. Я не користувався цим басейном".

Бар в басейні

"У барі вода завжди тепліша», — пожартував другий, а третій додав: "Я був у круїзі і спостерігав, як група людей годинами сидить і п'є в басейні".

Нагадаємо, що у мережі розповіли про головні події, які відбулися в Україні за 23 травня.