Ембер Люк сказала, що в майбутньому вона ніколи не матиме екстремальних модифікацій тіла, оскільки зірка Instagram тимчасово осліпла після того, як їй підфарбували очні яблука.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Тату-модель поділилася жорстокою реальністю татуювань очних яблук, які призвели до того, що вона тимчасово осліпла.

Ембер Люк було трохи за двадцять, коли кілька років тому трапилася катастрофа.

Татуювання, які катапультували її до слави, в кінцевому підсумку стали причиною того, що вона втратила свою незалежність, так як екстремальна сесія призвела до втрати зору.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Ембер Люк

Ембер, яка може похвалитися 22 000 підписників в Instagram, за ці роки витратила понад 20 000 фунтів стерлінгів на модифікації тіла.

Але незважаючи на те, що їй подобалися її надзвичайно художні малюнки, з її малюнками очного яблука спочатку було важко змиритися.

Минуло вже п'ять років з тих пір, як все це сталося, і Ембер недавно написала, щоб поміркувати про травмуючий період свого життя.

Ембер Люк

Вона написала в Instagram: "Минуло п'ять років з тих пір, як я втратила зір на три тижні і була абсолютно нездатна бути незалежною людиною. Болісна процедура змусила мене винести чотири ін'єкції шприцом в кожне очне яблуко (якщо все зроблено правильно — повинно бути тільки дві ін'єкції). Я плакала блакитними сльозами два дні після того, як була проведена процедура (невдало)".

Щоб позначити свою боротьбу, Ембер зробила татуювання плачучого портрета на грудях.

Вона додала: "Це татуювання на моїх ребрах зробила моя головна художниця @missbreeze, яка повністю втілила концепцію".

У Ембер більше 200 татуювань, але вона сказала, що татуювання очного яблука була одним з найбільш «жорстоких» сеансів, в яких вона брала участь.

Ембер Люк

Вона поділилася своєю історією три роки тому, коли в той час інші експерти попереджали про небезпеку нанесення чорнила на очні яблука.

Ще в 2019 році вона сказала Barcroft TV: «Я навіть не можу почати описувати вам, на що було схоже це почуття, найкраще, що я можу вам дати, це те, що коли очне яблуко було просякнуте чорнилом, це було схоже на те, як він схопив 10 осколків скла і ткнув ними мені в око. Це відбувалося по чотири рази на кожне око, це було досить жорстоко".

Ембер Люк

Вона продовжувала: "На жаль, мій художник занадто глибоко проник в моє очне яблуко. Якщо операція на очному яблуці проведена правильно, ви взагалі не повинні осліпнути. Я була сліпа три тижні. Це було досить жорстоко".