Цей розважальний проєкт виходить у майже двох десятках країн світу, але українська адаптація каналу «Україна» значно відрізнятиметься від інших версій.

Згідно з британським форматом All Together Now, перший сезон шоу налічує 6 випусків – 5 відборів та фінал, у якому за перемогу змагаються 10 учасників – по двоє найкращих з кожного випуску. В українській версії буде 8 епізодів, а у фіналі зійдуться аж 14 виконавців.

«У нашій адаптації буде більша кількість учасників, ніж в інших країнах – як у відборах, так і у фіналі. Відповідно, глядачі побачать більше яскравих виступів, а боротьба за перемогу та головний приз у розмірі півмільйона гривень буде ще запеклішою, – коментує директор Департаменту розважальних проєктів каналу «Україна» Анатолій Сябро. – Крім того, в кожному епізоді першим на сцені шоу «Співають всі» ми побачимо виступ однієї яскравої зірки вітчизняного шоубізу, і кожного випуску це буде нове ім’я. І головне – наше шоу буде сповнене гумору, улюблених хітів і справжніх українських талантів».

Вирішуватиме долю вокалістів грандіозне журі зі 100 українських зірок. Завдання учасника – виконати композицію на сцені так, щоб якомога більше членів журі встали та почали підспівувати. Конкурсант отримує по одному балу від кожного експерта, який долучився до виступу. У фінал пройдуть лише двоє виконавців, які набрали найбільше балів: переможець відбору потрапляє до нього автоматично, а ті, хто посіли друге і третє місця, виборюватимуть це право у вокальній дуелі. Якщо ж учасники наберуть однакову кількість балів, і журі не зможе визначити сильнішого, приймати доленосне рішення доведеться зірковому капітану – народній артистці України Наталії Могилевській.

«Україна – неймовірно багата на таланти країна, тому я завжди буду на боці таланту. Зроблю все можливе, що не упустити справді обдаровану Богом людину, тому що без грошей, зв’язків і знайомств важко пробитися, таким людям потрібно допомагати», – зазначає Наталія Могилевська.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Ведучим грандіозного проєкту «Співають всі» стане популярний шоумен, зірка гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук.