Овен

У цей день любов може поставити вас перед вибором: "або я, або твої друзі\робота\випивка (потрібне підкреслити). Сприйміть це як милий каприз і підіть на поступки, присвятивши день тільки другій половинці. Ультиматум незабаром забудеться, як результат поганого настрою. Дмитра Нагієва, тому, на екранах можете не чекати-піде в любов.

Дмитро Нагієв, фото з Instagram

Телець

У цей день краще тримати при собі бурхливі емоції. Правильно, Філіп Кіркоров, який теж за гороскопом Телець? Тактовність і галантність не шкодили ще нікому. Подаруйте другій половинці краще квіти. І не важливо, якого ця половинка статі.

Філіп Кіркоров, скріншот: YouTube

Близнюки

У самотніх Близнюків 30 Листопада з'явиться шанс зустріти свою другу половинку. Недарма ж знаменита сваха Лариса Гузєєва теж народилася під цим знаком. Тому включайте свою чарівність на всі 200% і вирушайте на пошуки свого щастя — вам пощастить.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Лариса Гузєєва, фото: Instagram

Рак

Раки, в цей день ви особливо винахідливі і розумні. Тому цей день створений для інтелектуальної праці. Втім, Ілон Маск, який за гороскопом теж рак, саме цим і займається. Ідеї, які приходять сьогодні в голову, запишіть в блокнот — їх реалізація приведе вас до успіху з часом. Пишіть-пишіть, навіть якщо на перший погляд вони здаються божевільними.

Ілон Маск, скріншот з відео

Лев

Приготуйтеся до того, що сьогодні на порядку денному в любовних відносинах може виникнути чимало питань, які давно накопичилися і відкладалися «на потім». Що ж, сьогодні-ідеальний день для того, щоб поговорити по душах, викласти всі накопичені секрети і прийти до компромісів. Як ніколи великий шанс того, що партнер зрозуміє вашу точку зору і не образиться на претензії. Скористайтеся ним, щоб знайти гармонію і взаєморозуміння. Серед знаменитих левів, до речі, затесався екс-президент США Барак Обама.

Барак Обама, фото: ImageDirect

Діва

Сьогодні Діва і її кохана людина можуть дізнатися щось нове, що проллє світло на їх відносини і покаже витоки їх загальних проблем. Прийняти цю інформацію може бути нелегко, але це не складніше, ніж блукати навмання в темряві. Діві і її обранцеві доля сьогодні надає можливість побачити ситуацію, як вона є, а заодно і шанс все виправити. Для цього їм треба, не ховаючи голову в пісок, навчитися діяти спільно. Те ж саме астрологи радять співачці і актрисі ладі Денс.

Лада Денс, фото Instagram

Терези

Сьогодні коханій людині Терезів (до речі, в їх числі співачка Ані Лорак) може знадобитися їх допомога або порада, але Терези, швидше за все, виявляться до цього не готові: вони будуть сумніватися в своїх силах. День схиляє Терези до того, що їм буде важко прийняти будь-яке рішення і взяти на себе відповідальність за результат. Незважаючи на це, зірки радять їм сьогодні зробити три важливі речі: 1.Здригнутися і взяти себе в руки. 2. Забути про сумніви. 3.Діючи.

Ані Лорак, фото - https://www.instagram.com/anilorak/

Скорпіон

Якщо у Скорпіона останнім часом були складнощі у відносинах з коханою людиною, сьогодні є шанс все виправити. Навіть якщо мова йде про глибокі протиріччя або розрив, зірки стверджують, що втрачено не все. Скорпіон зуміє подолати будь-яку прірву, якщо тільки по-справжньому цього захоче. Для цього йому достатньо сьогодні з відкритим серцем зробити крок назустріч своєму партнерові. Нехай навіть це буде дуже маленький, але дуже щирий крок. До речі, під вашим знаком народилася фатальна жінка — актриса Демі Мур.

Демі Мур, фото: Instagram/vitakin_originals

Стрілець

Сьогодні противитися романтичній чарівності Стрільця практично неможливо! Він буде буквально випромінювати легкість і позитив на радість всім особам протилежної статі. Зірки кажуть, що не варто намагатися насильно пригасити цей внутрішній світло – та у Стрільця це все одно не вийде. Харизма Стрільця, як магніт, буде залучати в його життя цікавих людей, і є шанс, що сьогоднішній гарний настрій в результаті обернеться запаморочливим романом. Знаменитість дня, народжена під знаком Стрільця: Анна Сєдокова.

Анна Сєдокова, фото - https://www.instagram.com/annasedokova/

Козоріг

Сьогодні Козеріг в будь-якій ситуації може розраховувати на кохану людину. І це чудово, адже бути самостійним і сильним Козерогу хочеться далеко не завжди. Як приємно іноді спертися на плече свого обранця і всмак поплакатися йому в жилетку! Сьогодні Козеріг може не сумніватися в тому, що партнер на його боці. Навіть якщо Козеріг неправий, він може розраховувати на його розуміння і підтримку. Це ж стосується і народженої під знаком Козерога Ірини Шейк.

Ірина Шейк, фото - https://www.instagram.com/irinashayk/

Водолій

Якщо Водолій хоче зав'язати нове знайомство або добре провести час зі своєю коханою людиною, сидячий спосіб життя йому протипоказаний! Зірки радять йому додати в своє життя фізичних навантажень, включивши форсований режим. Їзда на велосипеді, танці, фітнес, біг або хоча б прогулянка швидким кроком – все це змушує серце битися частіше і активує сьогодні ту сферу життя Водолія, яка відповідальна за щастя і любов. Під цим знаком також народилася Незрівнянна Віра Брежнєва.

Віра Брежнєва, фото: Instagram

Риби

Сьогодні Купідон дуже хоче, щоб вас стало троє. Велика ймовірність вагітності, причому більше шансів що дівчинкою. Джастін Бібер, який теж за гороскопом риби може починати нервувати і придивлятися до сорочечок.

Джастін Бібер, фото - Instagram