Просто за вікном все ще 2020 рік - біля австралійського штату Тасманія, який є островом, можна було побачити неймовірне. Так, у середу, 18 листопада, в небі над островом пролетів яскравий зелений метеорит.

Читайте Знай в Google News!

Небесну виставу вдалося зняти камері на дослідницькому кораблі RV Investigator. Про це стало відомо завдяки повідомленню держоб'єднання наукових і прикладних досліджень Австралії CSIRO.

"Те, що ми побачили при перегляді відеозапису, вразило нас: розмір і яскравість метеорита були неймовірними", - розповів член екіпажу судна Джон Хупер.

На кадрах, знятих з борту корабля, видно, що яскравий метеор залишав відображення у воді, подібні за силою місячному відображенню. Явище було знято, коли корабель RV Investigator знаходився в Тасмановому морі приблизно в 100 км на південь від узбережжя Тасманії.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам вельми цікаву історію - молодому хлопцю 33 років з Індонезії пощастило стати мільйонером вельми несподіваним способом. Багатство впало на нього в прямому сенсі слова — просто з неба.

Джошуа Хутагалунг виручив за метеорит 1,8 млн американських зелених. Космічне везіння звалилося на звичайного сім'янина, хлопець живе в невеликому селищі в Північній Суматрі. На його будинок впав досить рідкісний метеорит, вік якого становить 4,5 мільярда років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у метеориті, що впав у США, виявили позаземну органіку.

Як повідомляв Знай.uа, вагітна від прибульця: непримітне містечко здригнулося від паранормальних подій.

Знай.uа писав, останнє попередження? Над нашою планетою промчав метеорит, від якого загорілася земля.