Овен

Не варто гнатися за недосяжним ідеалом. Сьогодні у вас можуть відкритися очі на те, що людина вашої мрії завжди був поруч, але ви його не помічали. Вечір відмінно підходить для тихого і милого побачення.

Телець

Щоб зберегти гармонію у відносинах, впертим Тельцям все ж доведеться піти на поступки. Ви будете приємно здивовані, якими вдячними бувають люди, коли їх просто чують.

Близнюки

Близнюкам сьогодні доведеться поревнувати-на горизонті з'явиться приваблива особа, яка на короткий час завоює увагу вашої другої половинки. Не влаштовуйте істерик або сцен ревнощів, розумніше буде просто перечекати, поки інтерес згасне сам собою. Нічого серйозного вам не загрожує.

Рак

Сьогодні високий ризик непорозумінь і неприємних ситуацій у відносинах. Надмірна підозрілість може послужити вам погану службу, підштовхнувши до того, щоб перетнути кордони іншої людини. Повага до особистого простору коханої людини здатне згладити несприятливий вплив зірок.

Лев

Відчутних змін на любовному фронті не відбудеться — все буде гладко і буденно. Тихий, затишний день, проведений удвох під ковдрою, за улюбленим фільмом і з вкусняшками нічим не гірше ресторанних і ретельно продуманих побачень.

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Діва

Зірки допоможуть Діві зрозуміти, що її любовні стосунки мають перспективу, тільки якщо вона зуміє змінити свій погляд на багато речей. Щоб йти вперед, їй необхідно позбутися старих комплексів і кліше. Пора перестати ставитися до життя занадто серйозно, а до своєї коханої людини – занадто вимогливо. Якщо Діві сьогодні це вдасться, вона зможе отримати від свого роману максимум позитивних емоцій, а головне – розраховувати на його продовження.

Терези

У будь-якій позаштатній ситуації порятунком для Терезів може стати тільки чесність і відкритість. Досить ходити навколо та близько! Ваги повинні бути гранично відверті зі своєю коханою людиною, і тоді разом вони зуміють впоратися з будь-якою проблемою. Сьогодні Терезам буде легше, ніж зазвичай, відкрити перед своєю другою половинкою свою душу і думки, не побоюючись, що їх неправильно зрозуміють.

Скорпіон

У цей день головне завдання Скорпіона-допомогти своїй коханій людині у вирішенні якихось його питань. Його партнер потребує не тільки в турботі і моральної підтримки, але і в тому, щоб Скорпіон допоміг йому своїми знаннями, ресурсами або досвідом. Скорпіон повинен постаратися поставитися до цього з розумінням – сьогодні тільки його активна участь допоможе партнеру зробити перші кроки до вирішення своїх проблем.

Стрілець

У Стрільця є прекрасна можливість провести час поруч з людиною, який з'явився на його горизонті не випадково і, цілком можливо, зіграє в його подальшій долі важливу роль. Якщо у нього вже є кохана людина, варто провести вечір разом-це зміцнить відносини і дозволить краще пізнати один одного. Ну а самотньому Стрільцеві доля сьогодні надає шанс на романтичне знайомство, яке з часом може перерости в щось більше.

Козоріг

Козерогу не варто сподіватися на глобальний прорив в любовних відносинах – він навряд чи відбудеться. Час форсувати події і переходити в наступ ще не прийшов, так що головне зараз – як слід закріпитися на старих рубежах і чекати більш сприятливого моменту. Проявивши витримку, Козеріг не пошкодує, поки ж він може насолоджуватися поточним моментом. Зірки сьогодні дарують йому гармонію, душевну рівновагу і романтичний настрій, які Козеріг може розділити зі своєю коханою людиною.

Водолій

Сьогодні і найближчим часом зірки радять Водолію бути обачніше з витратами. Звичайно, економія - не найромантичніша тема на світі, проте зараз без неї йому буде складно зібрати грошей на те, що Водолій зі своєю коханою людиною мріють здійснити. Чи йде мова про спільний відпочинок, вечері в ресторані або зніманні квартири – сьогодні Водолію саме час зробити до цього перший крок, обговоривши зі своїм партнером практичну сторону питання. Інакше спільні плани так і залишаться тільки в мріях.

Риби

Зірки закликають Риб не робити поспішних кроків у всьому, що стосується любові. Їх нетерпіння зрозуміло, але воно не допоможе швидше дістатися до мети, швидше навпаки – може лише перешкодити. Рибам сьогодні варто подивитися на речі з іншого боку: зараз вони переживають дивовижний період у відносинах зі своєю коханою людиною. Куди поспішати? Чи не краще розтягнути задоволення, насолоджуючись кожним прекрасним моментом?