Люди завжди любили лоскотати собі нерви, тому напередодні Хеллоуїна приготували десяток фільмів жахів, режисери яких доклали всіх зусиль для того, щоб шокувати глядача.

Читайте Знай в Google News!

Першою картиною слід виділити хоррор режисера Майка Фленегана під назвою "Гра Джералда", виробництва Сполучених Штатів Америки. Ця стрічка є черговою екранізацією роману короля жахів Стівена Кінга. У ній розповідається про молоду жінку, яка залишається прикутою до ліжка після падіння чоловіка з серцевим нападом в розпалі інтимної гри.

Однак її самотність виявляється недовгим, тому всі її страхи, коли-небудь випробувані в житті, повернуться в відокремлений будинок і перетворять його в зловісну камеру тортур.

Гра Джералда, кадр з фільму

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Друга картина — "Тельма" Йоакима Трієра. Вона була знята в Європі і розповідає про дівчину, чиїм ім'ям назвала стрічка, яка вступає до вищого навчального закладу і починає жити окремо від батьків, гіперопікаючих християн.

Тепер їй доступні алкоголь і куріння, проте Тельма не піддається спокусам, крім одного — любовний інтерес до однокурсниці ані. В результаті у головної героїні паралельно нахлинули почуттям починаються епілептичні припадки.

Тельма, кадр з фільму

Наступна стрічка — "Країна привидів". Її режисером виступив Паскаль Ложье. А оповідає хоррор про Бет, що повертається в рідні місця, де з її сім'єю багато років тому сталася страшна трагедія. Її мати і сестра, яка схиблена на Примарах, чекають в старому особняку. І згодом в будинку починають відбуватися дивні події, пояснити які Бет навряд чи зуміє.

Країна привидів, кадр з фільму

"Ритуал"- четвертий фільм у цьому списку, режисера Девіда Ф. Сандберга, розповідає про класичну історію походу друзів по горах і лісах. Четверо колишніх однокласників збираються вшанувати пам'ять загиблого друга і спочатку дотримуються загальноприйнятого маршруту, проте потім на їхньому шляху з'являється дивний будинок, після того, як вони вирішили прогулятися в сторону від натоптаної стежки. Кадр з фільму показаний на заголовній фотографії.

І остання картина має назву "Прокляття Аннабель: зародження зла", режисером якої виступив той же Девід Ф. Сандберг. Це приквел "Прокляття Аннабель", який оповідає про події через кілька років після трагічної загибелі маленької дочки лялькаря і його дружини.

Вони запрошують в свій будинок кількох дівчаток з притулку і черницю, що стали згодом мішенню для одержимого створення лялькаря на ім'я Аннабель.

Прокляття Аннабель: Зародження зла, кадр з фільму

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вимикайте світло і ховайтеся під ковдру: топ фільмів жахів, які налякають навіть Стівена Кінга.

Як повідомляв "Знай.ua", Хеллоуїн 2020: обряди і ритуали на любов, удачу і очищення

Знай.ua писав, до остраху смачно: м'ясні мумії, бурітто з очима та інші прикольні рецепти на Хеллоуїн 2020.