Овен

Особистий фронт дійсно чимось схожий на фронт. Ви сваритеся, миритеся, кричите один на одного і падаєте один одному в обійми. Ви живете цим драйвом, але буде корисно сьогодні подарувати один одному хвилинку затишку і тиші, просто вислухати і полежати в обнімку. Станете ближче.

Телець

Сьогодні ви особливо привабливі для протилежної статі ... Вам просто задивляються услід. Якщо ви в стосунках, то це може сильно нервувати другу половинку — просто дайте коханій людині зрозуміти, що він у вас єдиний. Якщо ж Ви все ще самотні, користуйтеся моментом.

Близнюки

У спілкуванні з коханою людиною Близнюкам необхідно жорстко гнути свою лінію і стояти на своєму. Навіть якщо зазвичай Близнюки воліють погоджуватися зі своїм обранцем, коли той неправий, в середу є сенс зробити виняток. Хіба вони зобов'язані весь час робити вигляд, що все нормально, і йти на компроміси?

Рак

У любові Раку просто необхідно подолати свій страх зазнати невдачі, адже цей страх-єдине, що може йому перешкодити. День схиляє його до того, щоб не чекати біля моря погоди, а робити рішучі кроки назустріч своєму щастю. Якщо Рак в середу забариться, піддавшись сумнівам, то згодом буде ще довго шкодувати. Так що геть умовності і невпевненість в собі – момент сприятливий, дійте!


Лев

Любов як ртуть: її можна утримати у відкритій долоні, але не в стислому кулаці. Іншими словами, сьогодні найгірше, що ви можете зробити, – це тиснути на свого партнера або примушувати його робити те, що йому не подобається. Волелюбність і незалежність сьогодні витають в повітрі, тому ідеальне романтичне побачення має давати вам обом заряд адреналіну або хоча б порцію свіжих відчуттів: новий фільм, новий ресторан, новий спосіб зробити приємність партнеру...

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще


Діва

Проведений з другою половинкою час не буде витрачено даремно. Мабуть, зараз найкраще вирішити накопичені питання розмовою. Стан здоров'я улюблених буде поступово ставати краще. Всесвітня мережа не тільки привнесе цікаве спілкування, але і шанс на що-небудь більш захоплююче. А також, напевно, відносини і роботу варто розділити.

Терези

Якщо ви давно чекали слушного моменту, щоб поділитися якимось новим задумом або ідеєю з коханою людиною, то сьогоднішній день ідеально для цього підійде. Ви володієте оптимальним поєднанням прагматизму і пристрасності і зумієте з ентузіазмом і ясністю присвятити свого партнера в цю затію, не переходячи при цьому через встановлені емоційні рамки в спілкуванні з ним.


Скорпіон

Схоже, що в цей період ви не будете налаштовані присвячувати оточуючих вас людей в те, що насправді відбувається у вашій душі - однак це, на подив, зіграє Вам на руку в особистому житті. Подібна скритність створить навколо Вас ореол таємничості, який буде ще сильніше притягувати до Вас інших людей. Не пропустіть цей шанс розширити коло свого спілкування і знайти нових палких шанувальників. А якщо у Вас вже є друга половинка, то приготуйтеся до того, що її ніжні почуття до вас спалахнуть з новою силою.


Стрілець

Схоже, що в цей період Вам випаде хороша можливість відчути смак свіжих вражень на амурному фронті. Однак для цього ви повинні будете дати волю своїй уяві і не боятися пробувати по-справжньому незвичайні і сміливі ідеї. Подібні експерименти будуть ще сильніше розпалювати в Вас натхнення і пристрасну сторону натури - завдяки чому сьогоднішній день вийде для Вас і вашої другої половинки воістину незабутнім.


Козоріг

Бажаючи довести коханій людині власну правоту, ви можете настільки захопитися, що пропустіть той момент, коли жартівлива перепалка перейде в цілком серйозну сварку. В результаті вихідний день буде абсолютно не таким, як ви це планували. Вчіться стримувати емоції і іноді поступайтеся в суперечках тому, хто вам доріг. Останнє слово не завжди має бути за вами.


Водолій

Спробуйте вирішити всі раптово навалилися справи в першій половині дня, щоб ввечері ви мали час і настрій насолодитися суспільством того, хто вам доріг. Якщо ви поки що самотні, то можете розраховувати на знак уваги від людини, яка давно до вас небайдужий. Тільки врахуйте, що його прагнення порадувати вас має бути обов'язково винагороджено з Вашого боку.


Риби

Можливо, Риби завжди вважали, що зовнішність партнера для них не так вже важлива і головне – внутрішній світ. Однак завтра доля може внести сум'яття в ці погляди, зіткнувши риб з людиною прекрасної душі і вельми сумнівною зовнішності. Рибам доведеться зробити над собою велике зусилля для того, щоб розглянути цей самий «багатий внутрішній світ». Зате якщо це їм все-таки вдасться, жаба має шанс перетворитися на прекрасного принца.