Овен

На особистому фронті вам напевно захочеться чогось екзотичного. Одноманітність стомлює, правда? Сьогодні у Овнів є всі шанси завести роман з іноземцем. Тільки якщо у вас є друга половинка, краще не користуйтеся такою можливістю, а то він(а) не зрозуміє.

Телець

Сьогодні вам варто бути особливо уважним до друзів вашої коханої людини. Спробуйте стати для них якщо не другом, то хоча б більш-менш близьким, не чужою людиною. Вашій половинці це буде, безсумнівно, приємно, та й ви відчуйте себе до неї ближче.

Близнюки

У цей день вам доведеться змушувати себе надавати знаки уваги вашій коханій людині. Незрозуміле небажання це робити буде активно заважати вам, але ви все ж опинитеся сильніше його. Подолати цей несподіваний бар'єр необхідно, інакше згодом можуть виникнути різні труднощі.

Рак

Кохана людина сьогодні буде уважний і милий з вами, вас чекає маса позитивних вражень разом. Можна сказати, ви опинитеся на сьомому небі. Однак не варто сьогодні розповідати своїй коханій людині про всі неприємності, з якими вам довелося боротися протягом останнього тижня. Це викличе в ньому бурю хвилювань і обурень, а за ними можуть послідувати заборони і обмеження вашої свободи. Мабуть, цього ви хотіли б найменше.

Лев

Сьогодні не варто звертати багато уваги на зовнішній вигляд вашої коханої людини, навіть якщо він не відповідає вашим поняттям про те, як повинен він повинен виглядати в ідеалі. Зрештою, своїм характером він ідеального образу відповідає практично повністю, а зовнішність мінлива.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Діва

Сьогодні вашій коханій людині захочеться зізнатися вам у чомусь важливому, серйозному і глибокому, що він усвідомив зовсім недавно і що не дає йому заснути. Постарайтеся вислухати його уважно і оцінити все їм сказане по достоїнству, інакше на ваших відносинах можна буде поставити хрест.

Терези

Терези-жінки сьогодні цвітуть і пахнуть! Положення зірок і планет в цей день сприяє тому, щоб саме сьогодні ви розкрилися подібно троянді після дощу. Терези-чоловіки теж будуть випромінювати неповторний шарм, так притягує жіночу стать. В умілих руках такий шарм може бути вкрай руйнівний!

Скорпіон

Незважаючи на те, які ви Різні, ваша зв'язок міцна і заснована на взаєморозумінні, довірі, повазі і просто приголомшливою пристрасті. Проведіть цей день максимально насичено-Прогуляйтеся де-небудь разом, фотографуйтеся, їжте морозиво і сходіть удвох з розуму. Вам нема про що турбуватися — на особистому фронті все прекрасно.

Стрілець

У цей день вашій коханій людині доведеться по десять разів пояснювати якісь вельми очевидні для вас істини. На жаль, пояснити все до кінця вам так і не вдасться: деякі речі залишаться незрозумілими і непрочутливими. Доведеться якось з цим змиритися...

Козоріг

У цей день високий ризик зрад, причому як з Вашого боку, так і з боку другої половинки. Тому будьте пильні. Сьогодні в голову Вашої коханої людини прийде якась дуже світла і дуже несподівана ідея, яка захопить і вас, і його, якщо він, звичайно, зможе складно і апетитно її викласти. А значить, ваш день обіцяє бути цікавим і дуже насиченим позитивними емоціями.

Водолій

У цей день вашій коханій людині складно буде зосередити всю свою увагу на вас, ваших проблемах і ваших бажаннях. Воно постійно буде розпорошуватися на інші, менш значущі, на ваш погляд, об'єкти. Не перешкоджайте цьому: навіщо вам потрібна зашорена половинка?..

Риби

Сьогодні зайве занепокоєння за ваше спільне з вашою коханою людиною майбутнє не зробить це саме майбутнє більш впевненим, надійним і райдужним. Постарайтеся поставитися до такого важливого питання з невеликою часткою гумору – вона обов'язково допоможе вам у вирішенні серйозних проблем.