Стівен Кінг - безперечно король жанру фільмів жахів. Але навіть у нього є досить дивна, трохи дитяча звичка. В одному з інтерв'ю геній хоррору зізнався - лягаючи в ліжко, постійно намагається переконатися, що з-під ковдри не стирчить нога. А раптом я залишу хоч один палець назовні і монстр "цапне" мене, запитав Кінг.

Стівен Кінг, фото: goliath.com

Якщо ви не боїтеся клоунів-вбивць, серійних маніяків і психічно неврівноважених образів на екрані - тоді ця підбірка для вас.

Платформа

Платформа, скріншот з YouTube

Дії фільму відбуваються в досить незвичайній в'язниці. Камери в ній розташовані вертикально і знаходяться одна під одною. В них знаходяться дві людини. Все, що є в камері: туалет, раковина і тьмяна лампочка. А ще прямо по середині кімнати розташована діра, через яку проходить їжа. Вона затримується в камері рівно на дві хвилини, після чого продовжує свій рух до іншим ув'язненим.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Залишити її у себе немає можливості, оскільки за цим пильно спостерігає охорона. У разі порушення правила, температуру в камері або піднімають до неймовірної спеки, або опускають до страшенного холоду. Ще одна проблема полягає в тому, що їжа не дається, тому ув'язнені, які перебувають в нижніх камерах, ризикують взагалі залишитися без неї. Кожен день закритих у цій в'язниці доводиться приймати непрості рішення...

Страшні історії для розповіді в темряві

Страшні історії для розповіді в темряві, фото: CBS Films

1968 рік, ніч Хеллоуїна. Четверо підлітків проникають в покинутий особняк з похмурою історією. Багато років тому в ньому жила дівчинка Сара, яка через стіни нашіптувала перехожим страшилки, після чого вони збувалися. Хлопці знаходять книгу з оповіданнями Сари і мимоволі стають героями її страхітливих історій.

Щасливого нового дня смерті

Щасливого нового дня смерті, фото: Blumhouse Productions

Студентка Три Гэлбмэн потрапила під тимчасову петлю. Отже, петля розірвана, все повернулося на свої місця, як раптом… Експеримент однокурсників відправив Три в паралельну всесвіт. Там мама дівчини все ще жива. А також живий і маніяк, який ось-ось прийде і буде вбивати Гэлбмэн та її близьких знову і знову.

Чим ми зайняті у тіні

Чим ми зайняті в тіні, фото: Defender Films

Сучасний Нью-Йорк. Щоб вижити, троє старих вампірів — Лазло, Надор і Надя — у перервах між полюванням на людей ходять у магазини, освоюють інтернет та гаджети. Розмірене життя упирів порушує звісточка від ватажка вампірів всій Землі. Він збирається провідати своїх підопічних і дізнатися, чому вони досі не захопили владу на континенті.

Капкан

Капкан, фото: Paramount Pictures

У плавчихи Хейлі день не задався: спочатку вона програла заплив, поступившись частки секунди, а потім на Флориду обрушується ураган 5-ї категорії. Але що ще гірше, батько не виходить на зв'язок, тому Хейлі відправляється в вже эвакуированную зону і знаходить його важкопораненим і без свідомості в підвалі їх старого будинку. Намагаючись витягнути батька з сирого підвального приміщення, дівчина виявляє, що тут засів величезний агресивний алігатор. Невдалий день триває вода прибуває, допомоги чекати нізвідки, а зубаста рептилія готова напасти за будь-якої можливості.

Нагадаємо, маг з "Битви екстрасенсів" передрік розвиток пандемії в Україні.

Як повідомляв Знай.uа, стало відомо, які знаки Зодіаку опиняться в зоні ризику під час повного місяця.

Також Знай.uа писав, що українцям порадили, як не втратити роботу на карантині.