Овен

Ви чарівні, шикарні і заслуговуєте тільки найкращого. Сьогодні вам вдасться "прибрати до рук" предмет ваших симпатій, та так, щоб йому і в голову не прийшло подивитися на кого-небудь ще. Ваша сексуальна енергія б'є через край, а суперники і поруч не стояли. Користуйтеся цим безсоромно, ви цього гідні.

Телець

Настав час для відвертої розмови по душах з другою половинкою. Поділіться один з одним найпотаємнішим, це зблизить вас і допоможе в побудові планів на майбутнє. Така розмова зніме цілу гору з ваших плечей.

Близнюки

Злі язики будуть говорити про вашу другу половинку різну гидоту -вірте тільки своєму серцю. Не дайте заздрісникам зруйнувати ваш союз. Увечері сходіть на побачення в який-небудь хороший ресторан, порадуйте себе і кохану людину.

Рак

Не піддавайтеся на спокусу залізти у "любовний трикутник", це дуже важко морально. Будьте вірні тому, кого вибрало ваше серце. Вирішувати всі проблеми сьогодні краще світом. Також 23 серпня — день, коли саме час дарувати і приймати подарунки. Порадуйте кохану людину сюрпризом без приводу.

Лев

Будь-які косі погляди,а тим більше походи" на сторону " сьогодні карані. Ваш невинний флірт перетворить другу половинку на справжню фурію. Тому, щоб не втратити найцінніше (відносини, звісно...) краще будьте скромніше овечки і вірніше лебедя.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Діва

Сьогодні зірки будуть підштовхувати Діву пуститися в невелику авантюру, яка здатна вивести його відносини з коханою людиною на новий етап. Це може бути маленьке спільне божевілля або розмова по душах, на який обидва давно не могли зважитися.

Терези

У цей день у Терезів буде можливість зав'язати багатообіцяюче знайомство, проте не факт, що вони нею скористаються, – все буде залежати від їх мінливого настрою. В цілому цей день непоганий для любові, проте Терезам самим буде складно зрозуміти, чого ж їм хочеться. Романтичних зустрічей? Флірту? Нових знайомств? Або посидіти помріяти на самоті? Сьогодні ваги можуть вибрати будь – який варіант, а можуть-перебрати по черзі відразу кілька.

Скорпіон

23 серпня зірки, на жаль, не схиляють Скорпіона до розуміння і всепрощення в спілкуванні зі своєю коханою людиною. Навпаки, вони здатні надати йому дещицю ослячого впертості і бажання будь-що-будь відстоювати свої права (утиск яких Скорпіону може ввижатися на кожному кроці). Не дивно, що через це між ним і його партнером сьогодні можуть раз у раз проскакувати іскри роздратування, а там і до справжніх бур недалеко! Щоб не доводити справу до сварок, є сенс провести цей день порізно або запастися чарівним еліксиром терпіння і доброти.

Стрілець

Астрологи радять Стрільцеві сходити на побачення зі своєю коханою людиною або ж, якщо він поки самотній, – вибратися куди-небудь з наміром завести романтичне знайомство. Однак йому слід уникати звичних, насиджених місць! Щось по-справжньому цікаве чекає Стрільця сьогодні поза стінами звичного кафе або клубу. Так що йому варто запитати поради у колег або пошукати в Інтернеті, щоб взяти собі на замітку ті місця, в яких Стрільцеві ніколи ще не доводилося бувати.


Козоріг

Козерогу випадає рідкісна можливість поговорити зі своєю коханою людиною відверто, по душах. Йому варто висловити сміливо все, що він давно хотів, що накипіло у нього на серці або чим він просто хотів би поділитися! Зірки обіцяють, що сьогодні така розмова здатна не тільки зняти з плечей Козерога вантаж недомовленості, а й допомогти у вирішенні назрілих проблем. Проговоривши їх вголос, Козеріг зрозуміє: всі проблеми вирішувані, і коли він разом зі своїм обранцем, їм все по плечу!

Водолій

Не виключена ймовірність того, що у відносини з людиною, яку любить Водолій, несподівано втрутиться третій. Або третя. Як до цього ставитися і що з цим робити – вирішувати Водолія. Можна прямо сьогодні заявити супернику про свої претензії, а можна зачаїтися і приготуватися до довгої облоги. Друге мудріше-це дасть Водолія час як слід подумати, щоб потім вже діяти напевно.

Риби

Риб чекає незабутній день любові і романтики! Варто приготуватися до сюрпризів і дивовижних відкриттів. Якщо риби тільки-тільки зробили перші кроки в нових відносинах, сьогодні у них є шанс зрозуміти, що в їх життя увійшов по-справжньому цікава людина, яку їм хотілося б дізнатися краще. Якщо ж у них вже є партнер, Рибам варто дозволити йому проявити ініціативу, а самим розслабитися і просто насолоджуватися життям!