Овен

Не приймайте поспішних рішень. Особливо якщо захочете розлучитися з другою половинкою. Ви можете про це сильно пошкодувати. Не дайте злим язикам зруйнувати ваше щастя.

Бик

Якщо вас мучили нерозділені почуття, то саме час їх відпустити. Не зациклюйтеся на минулому-відкрийте своє серце новому, і ваше життя зміниться на краще.

Близнюки

Друга половинка оточить вас ніжністю і турботою — вам залишиться тільки грітися в її променях. На любовному фронті все казково і безхмарно, насолоджуйтеся.

Рак

Перестаньте ганятися за недосяжним ідеалом і будьте щасливі з тим, хто давно вас любить. Ніяка ілюзія не замінить справжнього серцевого тепла і закоханого погляду.

Лев

Новий і чарівний знайомий може спробувати вас використовувати у власних цілях. Тримайте вухо гостро з прекрасними незнайомцями. У парі відносини можуть здатися трохи натягнутими, але це швидко пройде.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Діва

Ваші погляди з другою половинкою можуть кардинально розійтися в якомусь ключовому питанні. В цьому випадку на ваші плечі ляже відповідальність за пошук компромісу і збереження сприятливої "погоди в домі".

Терези

Для того, щоб налагодити своє особисте життя, Терези повинні навчиться чекати і не квапити події. Адже під впливом спадної місяця, любовна сфера Терезів буде сильно страждати. Що стосується самотніх Терезів, то цей період їм краще перечекати і не починати ніякі відносини, так як вони можуть негативно позначитися на їх впевненості і самореалізації.

Скорпіон

Для Скорпіонів настав час навести порядок в особистому житті. Для цього їм потрібно провести роботу над помилками, яка дозволить зрозуміти, що ж вони робили не так і в яких речах помилялися. Самотнім Скорпіонам варто повністю обрубати всі зв'язки з колишніми коханими і скласти анкету на сайті знайомств.

Стрілець

Суперечливий період настає У Стрільців. З одного боку вони будуть бажати всіляко довіряти своєму партнеру, а з іншого, делікатні розмови, на які вони виведуть своїх партнерів самі, будуть все більше викликати недовіру. Для того щоб змінити ситуацію, варто розвивати в собі впевненість. Це стосується і самотніх Стрільців.

Козоріг

Цей день принесе Козерогам спілкування з такою людиною, яка повністю відповідає його критеріям. Все ж, зацікавити цю людину вони зможуть лише в тому випадку, якщо почнуть показувати свої сильні сторони. Сімейні Козероги зможуть в цей час перейти на новий набагато більш якісний, етап відносин.

Водолій

У Вашому оточенні може з'явитися потенційний суперник. Він сподобається вашій другій половинці і доведеться поревнувати. Але в кінцевому рахунку, все буде добре-міцні і ніжні відносини переможуть.

Риби

Сьогодні почнуть збуватися всі найпотаємніші мрії про кохання. "І навіть те, що бути не може, одного разу теж може бути".