Людину на її життєвому шляху супроводжують не лише знаки зодіаку, але сила дня тижня, коли народилася людина. Тому кожній людині важливо знати усі деталі своєї з'яви на цей світ.

зоряне небо, фото Pxhere

Понеділок

Люди, народжені цього дня, передовсім цінують гармонію в стосунках, як у любові, так і дружбі. Зазвичай такі люди однолюби, схильні уникати конфліктних ситуацій.

Вівторок

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Народжені у вівторок зазвичай фартові у всіх сферах свого життя. Бонусом іде виняткове почуття гумору. Мінус цього дня - нестриманість у словах.

Середа

Люди, народжені в середу, дуже активні: завжди мають багато ідей і сил на їхню реалізацію. Зазвичай зустрічають успіх і визнання.

Четвер

Люди четверга володіють надзвичайно сильно розвиненою інтуїцією, яка допомагає робити правильні висновки щодо людей і подій. Окрім того, люди цього дня надзвичайно креативні.

П'ятниця

Люди, народжені цього дня, потребуватимуть старшого друга у своєму житті - наставника, який допоможе зрозуміти життя, його закони і навчить не помилятись на дорозі життя.

Субота

Найнезалежніші люди в нашому списку, адже їхньому характеру позаздрить кожен. Люди суботи маю лідерські якості, а ще здатність причаровувати всіх навколо. “Суботні” люди - чудові психологи і філософи по життю.

Неділя

День для відпочинку народжує таких самих людей: фантазери і мрійники, які надають перевагу духовному над матеріальним. Люди, народжені в неділю, завжди знають, що є добром, а що - злом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, на Овнів чекає приплив фінансів, Діви зміцнять свій авторитет — гороскоп на тиждень з 27 липня по 2 серпня для всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, що Зеленського чекає важка доля, астролог винесла вердикт: "Це карма, це доля".