Чімало любовних кораблів розбилось через ці підводні камені. Розберемося, що не варто робити перебуваючи у відносинах, якщо ви хочете жити довго і щасливо.

ТОП-3 найпоширеніших помилок в парах

1. Заборони

Часто хтось з партнерів зловживає своєю владою і відчуттям власності по відношенню до своєї коханої людини. Звідси народжуються заборони. І зараз ми не говоримо, про заборони, які стосуються безпеки чи загальноприйнятих правил. Справа в заборонах чогось банального. Наприклад, хлопець забороняє своїй дівчині робити макіяж, надягати те, що вона хоче, (зазвичай короткі наряди), зустрічатися з друзями, або знайомитися з новими людьми.

Усі ці заборони не тільки шкодять вашим відносинам, а є першим сигналом, що може повідомлять про аб’юзивні відносини в яких хтось із партнерів повинен постійно відстоювати свої права.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

2. Перевірка телефону

Тут важливо розуміти, що мається на увазі не тільки телефон. Сюди відносяться ноутбук, планшет, і взагалі всі електронні девайси, які належать тільки вам. Пункт досить великий, але в загальних рисах все зрозуміло з назви.

Приклади: перевірка соціальних мереж (яких друзів ви додаєте, з ким спілкуєтеся в особистих повідомленнях, які пости лайкаєте та ін.). Моніторинг записної книжки в телефоні.

Чому ці дії є помилкою? Тому що це порушує ваш особистий простір і підриває довіру в стосунках. Якщо людина в вас сумнівається - значить у відносинах існує проблема.

3. Обмеження в пересуванні

Коли ваш партнер обмежує вас, наприклад, в робочій поїздці на певний термін, чи говорить, коли вам бути в тому чи іншому місці, о котрій годині повернутися додому. Насправді, ніхто не має права обмежити ваше пересування.

Якщо у вас є можливість подорожувати, або працювати, навчатись закордоном, обов’язково скористайтеся такою нагодою. Ви не повинні ставити під сумнів власні прагнення та амбіції. Відносини – це союз двох людей і в ньому половинки повині підтримувати один одного і гармонійно розвиватися як особистості.

Нагадаємо, що Діти – квіти життя: які знаки Зодіаку стануть найкращими матерями Для цих знаків Зодіаку діти завжди на першому місці

Як повідомляв портал Знай.uа, Гороскоп на літо 2020 року для всіх знаків Зодіаку - кому поталанить спіймати хвилю позитиву

Також портал Знай.uа писав, що Віагра почекає: які продукти поліпшать сексуальне життя, додавши пристрасті та драйву