Дівчина дала притулок худій бездомній кішці, а потім помітила, що у неї завжди висунутий язик. Однак через два тижні пухнаста вихованка піднесла своїй господині ще більш несподіваний сюрприз.

Три тижні тому молода американка побачила на ґанку свого будинку приблудну кішку біло-рудого забарвлення, дуже виснажену, що явно свідчило - у тваринки немає власників, і живе вона на вулиці. Дівчині стало шкода нещасного пухнастика і вона вирішила взяти кішку до себе.

З огляду на забарвлення шерсті, новоспечена господиня назвала кішку Персик. Придивившись до своєї нової вихованки, дівчина помітила, що рот у Персика ніколи не закривається повністю, тому завжди видно її язик. Однак цей факт анітрохи не збентежив господиню кішки і навіть видався їй кумедним.

Завдяки турботливому догляду дівчини Персик стала одужувати, поправилась і вже не виглядала такою худою і беззахисною. До того ж, кішка швидко освоїлася в новому домі і прив'язалась до своєї господині, була лагідною і муркотливою. А, а через два тижні піднесла власниці маленький сюрприз.

Дівчина, прокинувшись вранці, побачила, що руда улюблениця спить на її подушці в обнімку з новонародженим кошеням. От такого повороту подій вона ніяк не могла очікувати!

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Виявилося, що Персик була вагітна і як не дивно, одним кошеням. Через сильну худорлявість кішки дівчина цього не помітила.

І коли руда красуня окотилась серед ночі, то спати з малюком прийшла до любої господині, якій, без сумніву, довіряє.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчені довели, що надто лагідні господарі можуть вводити котиків в стан стресу

Котики люблять, коли їх гладять, але якщо переборщити, то вони можуть бути абсолютно не в захваті від таких проявів уваги. Вчені спостерігали підвищений рівень кортизолу у котів – гормону стресу, який виділявся при дуже високій "настирливості" господаря.

Як повідомляв портал Знай.ua, бездомна хаскі врятувала кошеня

Також Знай.ua писав, до чого сняться кошенята: тлумачення сну.