Мабуть, одна з якостей, якими запам'яталася велика Коко Шанель (крім бездоганного смаку) — її неординарність. Мадам Шанель була революціонеркою моди і незмінним новатором, у неї завжди виходило відстоювати свої ідеї. Речі і капелюхи від Шанель носили ті, хто не соромився виділитися з натовпу, і надалі ставали законодавцями моди. Впевнено пливучи проти загальної течії, Коко залишила свій слід у фешн-всесвіту і стала для багатьох поколінь кумиром і зразком справжньої леді. Після себе Шанель залишила не тільки багату модну спадщина, але і декілька принципів, які формують справжню леді. Пам'ятайте про них, і ви залишитеся бездоганною.

Коко Шанель

  1. “Затишок дорівнює моді”. Коко Шанель говорила, що навіть якщо річ супер дорога і чудово пошитий, але в ній некомфортно, вона буде утрудняти вас і блокувати ваші рухи, а значить, зовсім не кращим чином позначиться на вашій зовнішності.

  2. “Мода виходить з самої людини”, — принцип, який перегукується з попереднім. Щоб виглядати по-справжньому стильно, потрібно слухати своє тіло і свою душу, і підбирати саме свій образ. Тисячі модельєрів, навіть самих відомих, не створять ідеальний наряд для вас так, як ви зробите самі для себе.

  3. “Мода всередині нас”, — Коко Шанель вважала, що навіть найдорожча річ, надіта на людину, не замінить йому інтелекту, різнобічного розвитку і хороших манер, а також власних принципів і світогляду. Тому без розвиненої особистості створити бездоганний образ, на жаль, не вийде.

    Популярні новини зараз

    Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

    Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

    Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

    Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

    Показати ще
  4. “Ваша одяг повинен демонструвати ваше “Я” — одягатися в костюми, що суперечать вашій натурі вважається поганим смаком.

  5. “Особа відображає всю нашу життя”, Запам'ятайте — в 20 років ви маєте особа, подарунок від природи, в 30 — отримуєте те, що відповідає вашому житті, в 50 — то, як ви любите себе і доглядали за собою.

  6. Парфуми відображають людину з хорошим або поганим смаком. Будьте дуже обережні і допитливі у виборі.

  7. “Я не вітаю вульгарність в одязі”. Спокусити не значить бути оголеною, роздягненою, оголеною. Привернути увагу до себе можна збираючи вишня в саду.

Багато хто просто реагують на бренд, не відчуваючи цю річ на собі. Носять подібні речі лише з тієї причини, що це гучне ім'я.

“Відкривайтеся для чого-небудь нового в житті, а найкраще можна отримати без грошей: любов і дружбу”, ця істина настільки майстерна, що з неї навіть і не посперечаєшся. Адже любов і справжня дружба не купується і не оплачується.

Нагадаємо, раніше Зеленський несподівано дав фору онкохворій Заворотнюк.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Анастасія Заворотнюк назавжди залишиться паралізованою: "Ця частина вже не відновиться".

Також Знай.uа" писав, що актори "Перших ластівок" зізналися, як потрапили в серіал: "Спочатку..."