29 червня - неоднозначний день для любовних стосунків. Багато чого буде залежати від вас, від вашого терпіння і поблажливості до примх коханої людини. Зірки можуть “підкинути” парочку серйозних випробувань, і тільки найбільш міцні і люблячі пари витримають їх з честю.

Овен

Випробування любові для Овнів буде складатися в питаннях грошового характеру. Можливі сварки на матеріальному грунті, невдоволення браком фінансів або ж марнотратством другої половинки. Пам'ятайте, що гроші — це всього лише засоби, а справжні почуття безцінні. Не ставте “златого тільця” вище улюбленого людини.

Телець

Тельці, цей день зробить вас неймовірно привабливим в очах протилежної статі. Тому якщо ви не зв'язані зобов'язаннями, можливий легкий флірт, можливо навіть з продовженням. Однак не варто покладати на знайомства, які виникли сьогодні, надто багато надій — це скороминуща романтика.

Любовний гороскоп, фото pixabay

Близнюки

День обіцяє яскраві емоції на любовному фронті, а от чи будуть вони зі знаком “плюс” та “мінус” — невідомо. Це може бути як ейфорія взаємного захоплення, так і страждання від нерозділеного кохання. Але нудьгувати точно не доведеться. Одиноким Близнюкам астрологи рекомендують придивитися до того, хто весь час був поруч, але ніколи не був розглянутий у якості другої половинки. Може, ваша доля все ще кисне у “френдзоне”?

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Рак

Як би “антинауково” це не звучало, але саме в цей день вам представиться можливість завоювати увагу коханої людини лише силою своєї думки. Просто сконцентруйтеся на цьому, і уявляйте вас разом — і результат не змусить себе чекати. Якщо ж ви хочете більш прагматичного ради, то ось ще один: не шукайте другу половинку в клубах, барах та інших “злачних” місцях. Клуб чи форум за інтересами, театри, бібліотеки — ось де, найімовірніше, зустрінуться два самотності.

Лев

Якщо ви — Лев, то відмовтеся від усіх банальностей, зверніть з второваної доріжки і влаштуйте коханій людині карколомне і незвичайне побачення! 29 червня просто зобов'язане стати днем вражень і бурхливих пристрастей. І якщо все вийде, то і вночі чекайте феєрії.

Діва

Діва, між вами і вашим обранцем\обраницею є певний енергетичний зв'язок. Тому в понеділок 29 червня корисно зайнятися його зміцненням. Більше розмовляйте з другою половинкою, приділіть увагу загальним хобі, прогулянкам разом.

Терези

Терези, ви зустрінете людину, яка переверне ваше життя. Швидше за все, вам для цього доведеться покинути звичну зону комфорту або навіть розірвати попередні, можливо, зайшли в глухий кут відносини. Сімейним Терезам сьогодні рекомендується поговорити по душах про давно наболіле і вирішити полюбовно проблеми, від яких ви звикли ховатися. Дихати стане легше.

Скорпіон

Скорпіону у всьому, що стосується почуттів, слід звертати увагу на свою інтуїцію! А якщо він в інтуїцію не вірить – просто діяти за принципом «погано – добре». Цього цілком достатньо для того, щоб він не зробив помилок у стосунках з коханою людиною. Якщо ж Скорпіон поки що вільний, в цей день саме завдяки шостому відчуттю він має шанс познайомитися з можливим кандидатом на своє серце.

Стрілець

Стрілець, намагайтеся тримати при собі критику на адресу другої половинки. Можливо, ви давно хотіли наробити коханій людині зауважень. Але навіть якщо вони здаються вам слушними, і взагалі “скільки можна”, стримайте цей порив. Так ви уникнете сварки і нікого не раните. Пам'ятаєте пісню? Найважливіше погода в домі...

Козеріг

Козеріг буде чарівна! Якщо захоче, він здатен надати магічний вплив не тільки на свого коханого, але і практично на всіх осіб протилежної статі: чарівності Козерога неможливо протистояти! Якщо ж Козеріг хоче попросити свого обранця про те, про що ніяк не міг зважитися, це відмінний день для того, щоб це зробити, отримавши у відповідь на своє прохання впевнене «Да!».

Водолій

Зірки радять Водолію і його коханій людині разом зайнятися творчістю, причому абсолютно неважливо яким. Намалювати картину в стилі Малевича, створити шедевр із шишок, створити ікебану, спекти багатоярусний торт. Давши вихід своїй творчій енергії і фантазії, Водолій і його обранець в суботу не тільки стануть ближчими один одному, але і мають шанс багато нового один про одного дізнатися.

Любовний гороскоп, фото: pixabay

Риби

У суботу зірки радять Рибам і їх коханій людині бути якомога ближче до природи. Якщо у них є можливість вибратися з міста куди-небудь подалі – чудово, однак і просто погуляти по парку, погодувати качок у ставку теж добре. У суботу прогулянка на свіжому повітрі оновить почуття Риб і їх обранця, повернувши до них тремтливість, гармонію і повноту.