Любовний гороскоп на неділю, 28 червня, передбачає обережність та тактовність у стосунках. Навіть якщо ви вже дуже давно разом і добре один одного знаєте, все одно слідкуйте за тим, що ви говорите і робите. Приділяйте увагу другій половинці - сьогодні вона цього особливо потребуватиме. І не забувайте, що кожна дія тягне за собою наслідки.

Овен

Якщо ви з коханою людиною опинитеся в багатолюдній компанії, то обов'язково простежте за тим, щоб не образити партнера необережними висловлюваннями на публіці. Перш ніж з ваших вуст прозвучить безневинний жарт, подумайте, чи нормально сприйме її кохана людина.

Телець


Тельцям зірки пророкують вельми пікантну історію - можливо, ви відчуєте почуття, які не схвалить суспільство. Наприклад, це може бути потяг до босові або підлеглого на роботі, лікуючого лікарю або сімейному приятеля. Піддаватися спокусі чи ні - вирішувати тільки вам. Але обережно - ця інтрижка може перевернути все ваше життя.

Близнюки

У відносинах настане гармонія, затишок і спокій. Корисно побайдикувати з коханою людиною, можна хоч цілий день провести в ліжку, насолоджуючись один одного, ласуючи смаколиками і дивлячись фільми. Зробіть свою неділю ідеальною!

Фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Рак

Вам не дозволять сьогодні нудьгувати, хоч спочатку ви планували разом з близькою людиною провести спокійний, розмірений вечір в товаристві один одного. Втручання близьких або знайомих змусить переглянути плани і провести час набагато активніше.

Лев

Близька людина стане причиною щастя та ейфорії у вас. Навколишні помітять, як ви сияете, а ви будете "заражати" своїм позитивом та посмішкою все і всіх навколо. До вечора вас з партнером чекає важлива звістка, яке стосується вас двох.

Діва

Ви можете отримати несподіване запрошення на захід, який потрібно відвідати разом з партнером. Повідомте йому цю приємну новину відразу ж, щоб обранець встиг осмислити інформацію. Сьогодні нелегкий день для одинаків, яких, то і справа, буде відвідувати думка про те, що в союзі з партнером йти по життю набагато легше і приємніше.

Терези

На особистому фронті можливо розчарування, однак не варто рубати з плеча. Спробуйте поговорити з партнером про те, що вас хвилює і що не влаштовує в поведінці один одного. Можливо, друга половинка відмовить вам у допомозі по їй одній відомих причин.

Скорпіон

Вам належить побачити свого партнера з зовсім нової сторони - розкриються ті якості, яких ви в ньому навіть не підозрювали. Це природний етап розвитку відносин. Подумайте про те, чи здатні ви прийняти цю нову правду про кохану людину.

Стрілець

Не пересиливайте себе сьогодні і не тримайте всередині ту бурю негативних емоцій, яка вводить вас в нехарактерне стан. Выплескивайте їх, але тільки не на близької людини. Йому і так боляче бачити вас втомленим і роздратованим. Покричите, попойте голосно, побийте тарілку або порвіть кілька газет. Банально, але розслабитися і прийти в себе допомагає.

Козеріг


Бажаючи довести коханій людині власну правоту, ви можете настільки захопитися, що пропустіть той момент, коли жартівлива перепалка перейде в цілком серйозну сварку. У результаті вихідний день буде зовсім не таким, як ви планували. Вчіться стримувати емоції і іноді поступайтеся в суперечках того, хто вам доріг.

Водолій


Спробуйте вирішити усі раптово навалившиеся справи в першій половині дня, щоб увечері ви мали час і настрій насолодитися товариством того, хто вам доріг. Якщо ви поки що самотні, то можете розраховувати на знак уваги від людини, яка давно до вас небайдужий. Тільки врахуйте, що його прагнення порадувати вас обов'язково має бути винагороджено з вашого боку.

Риби

Позитивний день для тих, у кого тільки починаються романтичні відносини. Вашого улюбленого людини сьогодні можна буде сміливо ставити в приклад як зразок ідеального партнера. Він не тільки порадує приємними сюрпризами, але і зробить все, щоб у вас голова паморочилась від любові. Природно, що і вам захочеться відповісти тим же. Так що можете сподіватися на відмінний день і ще кращий вечір.