Цими думками поділився чоловік з досвідом, він зібрався з духом і розповів безліч секретів, які зберігають в собі справжні джентльмени. Головні помилки, які дівчата допускають у стосунках. І він допоможе леді розібратися з ними, пише Telegram-канал "Хорош в постели".

Якщо ви хочете зробити свої стосунки міцнішими, здоровими і щасливими, раджу уважно все прочитати. Чоловічий погляд на жіночі помилки у стосунках:

Романтика під час карантину, фото: gettyimages

1. Ви божеволіють, коли він говорить або ж просто дивиться на інших жінок

Як чоловік, я можу з упевненістю сказати, що це наша природа – задивлятися на красивих жінок. Якщо ви ревнуєте або злитесь через це, то це просто показник вашої невпевненості в собі. Якщо ви відчуваєте зростаючі ревнощі від того, що ваш чоловік перебуває серед інших жінок, вам потрібна переоцінка цінностей у ваших стосунках.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Підвищуйте свою самооцінку. Чоловік ніколи не стане змінювати жінці, яка впевнена в собі і в ньому. Вам потрібно подумати над питаннями довіри. Більше того, ви повинні вирішити, чи дійсно йому довіряєте? Можливо, він спеціально змушує вас ревнувати (або ж він дійсно намагається зрадити).

Зарубайте собі на носі – якщо чоловік дійсно хоче піти наліво, він ніколи не стане робити це у вас на очах. Таким чином, якщо ви бачите, що він спілкується з іншою жінкою, то це означає, що він просто з нею спілкується, от і все. Ревнощі – зайве, знищуюче зсередини почуття, непотрібні хвилювання у вашій голові.

2. Ви обмежуєте його особистий простір

Якщо у вашого хлопця поганий настрій, або він не бажає зараз з вами розмовляти – просто залиште його в спокої. Чоловіки – не жінки, і ми думаємо інакше. Більшість з нас не любить обговорювати свої проблеми, так як це любите ви. Ми швидше будемо тримати все в собі. Тому не намагайтеся, розбуркати і розговорити свого бойфренда, краще залиште його в спокої. Інакше все це може вилитися в серйозну сварку або розлучення.

Стосунки, фото: pixabay.com

3. Ви розслабилися

Це, напевно, одна з найпоширеніших причин, через які чоловіки йдуть або починають замислюватися про зраду. Як багато жінок, думаючи, що раз вони вже у стосунках, розслабляються і припиняють елементарно доглядати за собою – не голити ноги, забувати про відвідування салону краси і т. д. До вашого відома, ви повинні продовжувати стежити за собою, навіть якщо у вас є постійний чоловік, хоча б тому, що він бажає бачити поряд з собою красиву жінку.

4. У вас немає жодного соціального життя поза стосунками

Робіть все що завгодно, тільки не перетворюйтеся на ту жінку, сенс життя якої – стосунки. Не будьте тією, яка забуває про своїх подруг, і згадує про них тільки тоді, коли у неї проблеми з бойфрендом. Це не тільки пригнічує чоловіків, а й змушує їх думати, що ви виглядаєте жалюгідно – а це вже точно нікого не зацікавить.

Стосунки, фото pxhere

5. У вас синдром балакучої бабці

Це найголовніший чинник, який відштовхує чоловіків. Я позитивна людина, і не хотів би бачити поряд з собою дівчину, яка ниє/бурчить/прискіпується 24/7. Ми, чоловіки, в курсі, що у вас бувають погані дні, але не кожен же, блін, день! Повірте мені, ніхто не бажає спілкуватися з людиною, від якої так і пре негатив. Намагайтеся бути позитивніше. Це не тільки допоможе поліпшити стосунки, а й зробить ваше життя щасливішим. Гірше постійного бурчання тільки звинувачувати чоловіка в тому, що саме він – причина вашого поганого настрою.

Припустимо, він щось накоїв, коли ви вже не в настрої. І коли він робить чергову помилку, ви ще більше входите в раж. Ви викидуєте всю свою злість на нього. Це ще гірше, ніж ваш постійний негатив. У мене є друзі, які не раз скаржилися на те, що вони, не наробивши нічого поганого, тим не менш, були причиною поганого настрою своєї дівчини на цілий тиждень. І до того моменту, коли настрій у дівчини прийшов у норму, знову траплялося що-небудь не те, і дівчина знову була не в дусі. У підсумку всі мої друзі, які зустрічалися з такими дівчатами, благополучно з ними розлучилися. І так, можете звинувачувати саме себе, якщо поводити себе так само, і він вирішує від вас піти.

6. Ви намагаєтеся його міняти

Багато дівчат починають стосунки з чоловіком, вже помітивши його недоліки, але всіляко сподіваються на те, що вони зможуть їх виправити. Це в корені неправильно, і взагалі є великим поштовхом до розриву стосунків. Раз ви вже полюбили його, то будь ваша ласка, прийміть його таким, який він є, і не намагайтеся перекроїти живу людину так, як вам зручно.

7. Ви любите його не так, як він цього хоче

Якщо ви даруватимете йому таке кохання, яку хотіли б отримати самі, то можливо, він ніколи не відчує себе коханим. Зверніть увагу на те, як він відповідає на ваші вчинки, і зможете з'ясувати, що ж дасть йому відчуття вашої справжньої любові. Як тільки діхнаєтеся, продовжуйте робити те, що йому подобається, постійно. Ось вам приклад: мені подобається, коли моя дівчина багато і часто мене обіймає і цілує, іншим чоловікам до вподоби, коли наприкінці дня на них чекає хороша вечеря, або навіть чашка чаю, деякі чоловіки в захваті від масажу, або сексу. А можливо, він просто потребує вашої підтримки у важкий час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відома українська ведуча відгуляє весілля з французьким режисером.

Як повідомляв Знай.uа племінниця Ротару Sonya Kay влаштувала романтику на льоду з новоспеченим чоловіком.

Знай.uа писав, молодша сестричка Світлани Лободи зачарувала справжньою романтикою з красенем-чоловіком.