Мегапопулярна нині мережа TikTok завжди радує тваринами: дуже часто власники ніяк не провокують своїх улюбленців на певні дії чи реакції - тварини роблять все самі. Зараз у топі відео, в якому киця обурюється білці, а та взагалі ніяк на неї не реагує.

У короткому відео показано, як кіт намагається “відкрити” вікно, щоб дістатись до білки, які залізла у годівничку для птахів. Кіт дуже швидко царапає лапками вікно, видно, що поява невідомого для нього звіра дуже здивувала і збудила його. Білка ж, своєю чергою, дуже спокійно і меланхолійно, незважаючи на усі старання котика, продовжує їсти насіння, які власники залишили для пташок.

Це відео нагадує інший відео-шедевр, на якому котик також комунікує з білкою, яку бачить вперше. При цьому, на старому відео і кіт, і білка налаштовані на спілкування та гру, місце дії - знову ж годівничка для птахів та підвіконня. То одна, то інша тварина лапою привідкривають заслонку у вікні і дивляться одне на одного. Часом їхні кінцівки наштовхуються одне на одного.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, До чого сняться кошенята: тлумачення сну.

Як повідомляв портал Знай.ua, Хаскі врятували кошеня і взяли його в сім'ю.