Майже щомісяця метеочутливі люди потерпають від магнітних бурь. Експерти склали графік найбільш несприятливих днів на другу половину червня 2020 року для "залежних" від сонячної активності людей, повідомляє Пронедра.

Так, багато людей погано переносить період магнітних бурь. У них різко погіршується самопочуття, загострюються хронічні захворювання, а головний біль і скачки артеріального тиску не дають спокійно жити. Для того, щоб дати відсіч, потрібно знати свого ворога "в обличчя".

Магнітні бурі в червні, pxhere

Графік геомагнітних коливань

Експерти попередили, що в червні таких геомагнітних ситуацій спостерігається лише дві, і то вони вже пройшли: перша – 8 червня, а друга – 9 червня.

Також наголошується, що ці дві бурі були несильними — всього 2,5 бала з 5 можливих. До того ж, в червні не варто чекати на великі магнітні бурі, але є несприятливі дні, які можуть лише незначно вибити з колії: 20, 29 і 30 червня.

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Графік магнітних бур, Пронедра

Чи небезпечна метеозалежність?

За даними вчених, метеозалежністю страждають лише 10% людей на Землі. Однак, деякі експерти стверджують, що цифра некоректна у зв'язку з тим, що хвороба погано діагностується, а багато людей навіть не звертаються за допомогою до медиків.

Симптоматика метеозалежності дуже схожа з рядом інших захворювань, і в такий період люди починають самостійно пити жмені таблеток від чого завгодно. А безконтрольне застосування лікарських засобів може серйозно нашкодити здоров'ю.

Рекомендується уважно вивчити графік магнітних бур і підготуватися до періоду геомагнітних коливань. При необхідності слід звернутися до лікаря.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині знайшли "золотий" гриб.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Прикарпатті зсуви відрізали від цивілізації сім сіл.

Також "Знай.ua" писав, яку небезпеку в собі несе Сонячне затемнення.