Перше побачення – це відповідальний момент для пари, і кожен хоче, щоб воно пройшло ідеально. Однак часто трапляються казуси, про яких людині потім згадувати не захочеться. Хто ж розповість про цих історіях, як не офіціанти, які обслуговують столики пар? Що ж вони згадали?

  1. Смачний соус. Це побачення було б нічим не примітним, якби дівчина не запропонувала хлопцю челлендж – з'їсти ложечку гострого соусу. Як не відмовляли чоловіка офіціанти, але героя було не зупинити. Сльози, літр випитої води залпом, але лицар впорався з челленджем. Але через кілька хвилин він скинув черевики і побіг в напрямку туалету! Не встиг… Зрозуміло, з поцілунком від прекрасної принцеси теж не склалося.

    2. Майстер компліментів. Перше побачення у пари, обом в районі 30 років. Звичайний замовлення: для нього латте, для неї – гарячий шоколад, який подається у високому бокалі. “Великий напій для великої жінки”, випалив пікап-майстер, коли побачив високий келих. Дівчина зніяковіла і сказала, що йому не слід було цього говорити. “Я мав на увазі, що келих такий же високий, як і ви”, спробував виправитися чоловік. Проте ж високою дівчина точно не була.

    3. Спаситель. Іноді перше побачення не задається, і доводиться шукати способи, як би скоріше піти. Для одного чоловіка спасителем виступив… Офіціант. Він розповів, що до нього підійшов чоловік, простягнув серветку і 20 доларів. “Тут мій номер телефону. У мене найгірше в житті побачення. Подзвони мені терміново і скажи, що мене терміново чекають”, - сказав він. Спаситель зреагував швидко, і чоловік все-таки зміг піти з жахливого побачення.

    4. “виглядала Молодо”. Офіціантка звернула увагу на хлопця, який сидів з жінкою, набагато старше свого віку. “Напевно, з мамою прийшов”, подумала дівчина. Однак це була не мама… Пізніше вона дізналася, що він познайомився з жінкою в Тиндере, запросив її на побачення, а вона виявилася на 20 років старше. Хлопець виявився не промах, і навіть запропонував сходити на побачення цієї самої офіціантці.

    5. Хотів оригінально освідчитися Хлопець готувався до того, щоб запропонувати дівчині стати його дружиною, і домовився з офіціантами, щоб кільце поклали в келих з шампанським. Проте дівчина не помітила перстень, і… випила його! Вона вдавилася, почала задихатися. Офіціанти надали першу допомогу, дівчина виплюнула кільце, і воно відлетіло в тарілку людині, яка їла за сусіднім столиком. Однак ця історія закінчилася щасливо. Дівчина все-таки погодилася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як святкували перемогу в різних країнах – дивовижні історичні фото.

Як повідомляв Знай.uа, непримітні речі можуть зробити вас багатим – топ щасливчиків, озолотившихся на дрібницях.

Знай.uа писав, очі тварин відобразили в макро об'єктиві – фото нагадують інопланетні пейзажі.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще