В Україні вже розпочався сезон полуниці, її можна побачити у продажу у багатьох місцях. Специфікою ягоди є те, що вона м'яка і вразлива до пошкоджень, тому для її транспортування використовуються різні хитрощі. Наприклад, серед іншого, постачальники полуниці використовують одноразові дерев'яні ящики. Зазвичай їх не використовують повторно, оскільки вони брудняться ягідним соком, але для них можна знайти оригінальне застосування. Так, за декілька простих кроків можна отримати зручну етажерку, у якій можна зберігати овочі або садове приладдя.

Вам знадобиться декілька ящиків з-під полуниці, в залежності від бажаної висоти.. Підготуйте також 4 однакові жорсткі планки, до яких будуть кріпитися ящики - вони й визначатимуть загальний розмір конструкції.

Етажерка з ящиків, фото sovkusom.ru

Відміряйте 5 см для ніжок і відзначте олівцем. Прикрутіть шурупами 2 планки з одного боку крайніх ящиків. Переверніть і повторіть те ж з іншого боку. Тепер у вас є каркас. Закріпіть шурупами решту ящиків.

Відшліфуйте поверхню наждачним папером. Залишилося тільки пофарбувати нашу етажерку. Полиці можна пофарбувати у різний колір - це допоможе запам'ятати, де що лежить.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Показати ще

Такий стелаж дуже міцний і простий у виготовленні, а його вартість обійдеться вам у копійки. Тим більше, деревина стане екологічним замінником пластику, і ви не нашкодите природі, купуючи черговий пластиковий вибір.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Полуниця рятує від раку шлунка і підвищує лібідо.

Як повідомляв портал Знай.ua, Календар городника, які сорти полуниці найкраще саджати навесні.

Також Знай.ua писав, Запобігає зайвій вазі, старінню та навіть раку: сім причин щодня вживати полуницю.