Тиждень видасться продуктивним та творчимдля всіх знаків Зодіаку.

Овен

Овнам на цьому тижні рекомендується навести порядок в квартирі, і в думках, позбувшись від непотрібного мотлоху і почуття провини. Також на тижні краще переглянути раціон і перейти на здорове харчування. Одиноких Овнів чекають приємні зміни в особистому житті. На роботі з'являться нові проекти і завдання.

Сприятливий день: 27 травня
Несприятливий день: 25 травня

Гороскоп на 2020 рік, фото Pxhere

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Телець

Тельці на цьому тижні переглянуть свої пріоритети. Ймовірно нове хобі або перехід до нового роду діяльності.Не беріть на себе відповідальність за щастя інших. Уникайте конфліктів, у них ви більше втратите, ніж знайдеш. На особистому фронті поки штиль - затишок і гармонія без істотних змін.

Сприятливий день: 27 травня
Несприятливий день: 28 травня

Близнюки

Ви давно збиралися змінити імідж? Зараз саме час. Ще класна ідея зробити перестановку в квартирі. На цьому тижні можна сміливо планувати великі покупки і серйозні життєві події, аж до вагітності, переїзду або розлучення. Тиждень також підходить для відновлення відносин з друзями, з якими були конфлікти.

Сприятливий день: 27 травня
Несприятливий день: 28 травня

Рак

Це буде спокійний тиждень, без "сюрпризів" і зайвих переживань - все як ви любите. Печіть калачі, спілкуйтеся з родичами, базікайте по відеозв'язку з подружкою - словом, робіть все, що принсит вам задоволення. Життя почне набувати все більш "весняні", оптимістичні відтінки і приносити все більше задоволення. Чудовий день, щоб провести його на природі. Добре "зайдуть" духовні практики, всілякі медитації.

Завдання тижня: Згадати, як це - дарувати собі свято

Сприятливий день: 30 травня
Несприятливий день: 25 травня

Лев

Тиждень для Львова буде відмінною платформою для професійного вдосконалення, адже ви отримаєте новий прилив сил. Ваше старання обов'язково оцінить керівництво. Після роботи постарайтеся добре відпочити: читайте книги і дивіться улюблений серіал. Також зірки радять вам бути обережними - хтось хоче вас обдурити.

Завдання тижня: Налагодити баланс праці і відпочинку

Сприятливий день: 30 травня
Несприятливий день: 31 травня

Діва

Діви нарешті зрозуміють, що немає нічого неможливого і почнуть досягати поставлених цілей. Відкриється друге дихання. Прокрастинація розсиплеться без сліду. Ви отримаєте потужну підтримку і ряд корисних порад від старшого покоління - вбирає їх, як губка. Також на цьому тижні ви будете отримувати масу компліментів, причому цілком заслужено.

Завдання тижня: Повірити в те, що ви прекрасні, і переконати в цьому оточуючих.

Сприятливий день: 28 травня

Несприятливий день: 30 травня

Терези

Не впадайте у відчай, якщо цілі і бажання не будуть досягатися так, як ви хотіли. Не переживайте, перемога все одно за вами. Не бійтеся сказати керівництву про речі, які вам імпонують.Подбайте про своє здоров'я. Якщо ви помітили висипання на обличчі – обмежте вживання газованих напоїв, шоколаду та тістечок.

Завдання тижня: Не нервувати і бути собою

Сприятливий день: 26 травня
Несприятливий день: 25 травня

Скорпіон

Не зациклюйтеся на якихось проблемах, спробуйте отримувати задоволення від роботи, спілкування з друзями або спільних вечорів з коханою половинкою. На цьому тижні самоосвіта є першочерговим завданням.

Сприятливий день: 26 травня
Несприятливий день: 25 травня

Стрілець

Стрільців чекає насичена тиждень у всіх сферах. Будьте постійно уважні і максимально сконцентрованими. На роботі керівництво підготувало для вас багато нових проектів, тому докладіть максимум зусиль, щоб все правильно реалізувати. А ще будьте щирі, як дитина. Це очистить вашу душу.

Сприятливий день: 25 травня
Несприятливий день: 27 травня

Козеріг

На цьому тижні Козерогам дуже важливо аналізувати все, що з ними відбувається. Рекомендовано стримати категоричність по відношенню до себе і близьким. Вільний час приділіть сім'ї.

Сприятливий день: 27 травня
Несприятливий день: 28 травня

Водолій

Тиждень для Водоліїв пролетить дуже швидко, адже ви постійно будете перебувати в потоці справ. Іноді вам навіть доведеться більше часу провести на роботі. Результат наполегливої праці оцінить керівництво, тому в кінці тижня можете очікувати премію.

Сприятливий день: 29 травня
Несприятливий день: 27 травня

Риби

Новий тиждень для Риб буде неабияк активної і насиченою. У вас буде багато справ на роботі, а вільний час вдома будете проводити закриваючи прогалини в особистих справах. Астрологи радять не витрачати великі суми на покупки, адже зовсім скоро вам знадобиться кругленька сума, тому поки що прибережіть кошти.

Сприятливий день: 26 травня
Несприятливий день: 25 травня